Vollere wenkbrauwen in slechts 5 minuten!

Vollere wenkbrauwen in slechts 5 minuten!

Vollere wenkbrauwen in slechts 5 minuten!

Wil jij je make-up ritueel aanvullen met snelle en fantastische trucs voor vollere wenkbrauwen? Heb je vaak weinig tijd, maar wil je er wel op je best uitzien? Lees dan snel verder hoe je binnen 5 minuten mooie en volle wenkbrauwen kunt creëren en laat je wenkbrauwen shinen!

Volle wenkbrauwen zijn al een paar jaar een ware trend op het gebied van oog-make up. En dit blijft nog wel even! Op de fashionshows lijken de wenkbrauwen alsmaar voller en voller te worden. Maar hebben die modellen echt allemaal zulke volle wenkbrauwen? Welnee, met de juiste oog make-up en slimme trucjes kom je verder dan je denkt. 

Stap 1: De Perfecte wenkbrauw vorm in 1 minuut

Voor we beginnen met het optisch voller maken van de wenkbrauwen, bepalen we eerst de wenkbrauw vorm. Hiermee accentueren we de natuurlijke vorm van de wenkbrauw. Sommige mensen zijn gezegend met een hele duidelijke, perfecte wenkbrauw vorm. Deze geluksvogels kunnen door naar stap 2. Heb jij net als velen een minder strakke vorm? Gebruik dan deze wenkbrauw sjablonen van Herome. Met deze wenkbrauw sjablonen teken je heel gemakkelijk en snel de perfecte wenkbrauw vorm. Omdat er 4 diverse wenkbrauw sjablonen zijn, is er altijd een die bij jou gezicht past. Wil je meer lezen over het bepalen van je wenkbrauw vorm of epileren? Klik dan hier, we hebben er een heel blog over geschreven!

Stap 2. Borstel je wenkbrauwen voller 

Borstel je haartjes een beetje naar boven, om zo je wenkbrauwen die echt wilde wenkbrauw look van Cara Delevigne te geven. Hiermee zijn meer haartjes zichtbaar wat je wenkbrauwen optisch voller maakt. 

Stap 3. Teken je wenkbrauwen voller met een wenkbrauw Potlood of Poeder 

Om je wenkbrauwen snel voller te laten lijken kun je ze inkleuren met een wenkbrauwpotlood of poeder. Met de juiste kleur en textuur potlood of poeder kan je zowel de vorm accentueren als je wenkbrauwen optisch volume geven! 

  • Wenkbrauw Potlood: wil je vooral meer vorm geven aan je wenkbrauwen? Kies dan voor een potlood, bijvoorbeeld het Wenkbrauwpotlood van Herome. Verkrijgbaar in 4 kleuren: van blond, taupe, bruin tot zwart, inclusief een handig borsteltje op de bovenkant voor stap 2!
  • Wenkbrauw Poeder: wil je vooral volume geven aan je wenkbrauwen? Kies dan voor dit fijne wenkbrauw poeder van Herome. De losse poeder gaat zowel op je huid als tussen de haartjes zitten waardoor je wenkbrauwen voller lijken. Ook deze poeder is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Uiteraard kan de poeder ook gebruikt worden nadat de vorm bepaald is met het potlood voor extra volume effect!

Stap 4. Gebruik wenkbrauwen gel 

Behoud de wenkbrauw vorm van stap 1 en 2 door gebruik te maken van deze wenkbrauw gel. Deze gel is niet alleen super sterk, maar heeft van zichzelf ook een kleurtje! Lekker handig en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen om ‘even snel’ je wenkbrauwen bij te werken. Deze wenkbrauw gel heeft dezelfde kleurtonen als het Wenkbrauw potlood en de Wenkbrauw poeder waardoor ze perfect samen combineren zijn!

Stap 5. Finishing touch met deze highlighter

Ken jij deze truc al? Om de vorm van je wenkbrauw extra kracht toe te zetten en om de laatste boost aan je wenkbrauw volume te geven, adviseren de visagisten van Herome nog dit laatste trucje: het aanbrengen van een highliter onder je wenkbrauw. Hierdoor creëer je het optische effect van een mini ‘facelift’. Je accentueert je wenkbrauwen en zorgt hiermee voor een frisse en heldere oogopslag. Er zijn drie verschillende tinten voor een natuurlijk effect: Silk (light), Sundew (medium) en Sahara (dark). Breng de Highlighter aan onder de wenkbrauwboog, onder de buitenste wimperrand en in de ooghoek. Hiermee boost je in 1x zowel je wenkbrauwen als je oogopslag en ben je helemaal klaar om de deur uit te gaan! Have fun! 

Benieuwd naar het resultaat? Kijk hoe deze dames hun wenkbrauwen meer vorm en volume krijgen oor de oog make-up van Herome en doe inspiratie op!

Meer tips voor oog-make up of wenkbrauw verzorging?  

De visagisten van Herome staan voor je klaar om je alle informatie te geven over je oog-make up en wenkbrauw verzorging. Lees hier bijvoorbeeld de 5 make-up tips voor de perfecte Smokey Eyes en hier 3 tips voor stralende ogen in de winter!