Creëer snel volle wenkbrauwen

Wil je snel de deur uit maar niet helemaal zonder make-up? Teken bij weinig tijd eenvoudig en snel je wenkbrauwen iets voller met één van de Herôme Brow Pencils. Zorg voor een potlood met een iets donkerder kleur dan je eigen wenkbrauwen. Heb je van jezelf al hele donkere haartjes? Dan hoeft dit natuurlijk niet.

Vorm van wenkbrauwen bepalen

Vind je het lastig zelf de vorm te bepalen? Gebruik voor de perfect vorm de Herôme Brow Stencils. Houdt het sjabloon op je wenkbrauw en teken hem eenvoudig in met een van de Herôme Brow Pencils. Met één van de 4 diverse sjablonen kleur je eenvoudig je wenkbrauwen in. Dit onmisbare hulpmiddel biedt voor elke gezichtsvorm een passend sjabloon waarmee de natuurlijke vorm van uw wenkbrauw geaccentueerd wordt.

Instant Facelift

Gebruik voor een instant facelift tevens een van de Herôme Highlighters. Deze highlighters accentueren je ogen en zorgen voor een helderen, frisse, open oogopslag. Laat je ogen snel en effectief groter lijken! Er zijn 3 verschillende tinten voor een natuurlijk effect: Silk, Sundew en Sahara.

Geef een reactie