Twee gouden tips uit het Herome’s handverzorging-handboek

Twee gouden tips uit het Herome’s handverzorging-handboek

Twee gouden tips uit het Herome’s handverzorging-handboek

Handverzorging is belangrijk tijdens warme, maar misschien nog wel het allermeest tijdens de minder warme maanden. Maar hoe verzorg je je handen nou ‘t best? En welke producten kies je? Het is herfst. Reden genoeg om twee gouden tips voor je op een rij te zetten.

Een handvol aan keuzes: kies secuur

Van lekker vet tot zijdezacht en herstellend: Hoe weet je nou welke handcrème er bij jou past? Het is een kwestie maar testen, maar vooronderzoek loont ook. Heb jij vaak schrale plekjes en soms zelfs wondjes omdat je handen zo droog zijn? Dan heb je iets vets nodig met een hoge dosis vitaminen. Neem de Cream For Shapped Skin. Deze bevat onder andere sheabutter, een op en top hydraterend en voedend ingrediënt. Daarnaast zorgen vitamine E en B5 voor de nodige verzorging.

Tussendoor is het, schrale plekjes of niet, goed soms een handmasker te doen. Vergelijk het met een masker voor in je haar of op je gezicht. Zo nu en dan even nét wat extra liefde. Je gebruikt het masker vlak voordat je gaat slapen, dan kan ‘ie het best intrekken. De celvernieuwende werking stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een kalmerend effect. Ook fijn wanneer je erg druk bent en de handverzorging er nog wel eens bij in schiet.

Zoek je iets wat je gemakkelijk mee kunt nemen? Iets verzorgends, maar niet perse iets tegen wondjes? Dan tippen we je de 24 Hour Protective Hand Cream of Hand Cream Daily Protection. Met de 24 Hour Protective Hand Cream zijn je handen niet alleen beschermd tegen droogte, maar ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf, als zonlicht. De 24 Hour Protective Hand Cream heeft met SPF15 een hoge zonbeschermingsfactor. De Hand Cream Daily Protection ruikt bloemig, heeft SPF8 en kun je zo vaak gebruiken als je wilt.

Desinfecteer met regelmaat

Naast het verzorgen van je handen, raden we je ook aan regelmatig te desinfecteren. Niet alleen omdat het ongewenste bacteriën buiten de deur houdt, ook omdat het voor puistjes en onzuiverheden kan zorgen wanneer je met vieze handen aan je gezicht zit. Zorg er daarom voor dat je een desinfecterende handgel binnen handbereik hebt. Neem de Direct Desinfect. Die is er in een grote, of kleine verpakking. Eén voor in de keuken of voor op je bureau, één voor in je tas. En er is een variant met, of zonder parfum.

 Wil je nog meer weten? Kan!

We hebben namelijk ook een blog geschreven over hoe je droge handen het best kunt verzorgen, met daarin ook de nagels en nagelriemen meegenomen.