Zó zorg je ervoor dat je zachte handen hebt in de zomer!

Zó zorg je ervoor dat je zachte handen hebt in de zomer!

Zó zorg je ervoor dat je zachte handen hebt in de zomer!

In de zomer kan je snel last krijgen van droge handen door de zon, het zeewater en strand. Je handen hebben daarom wat extra’s nodig als je veel de zon in gaat. Wil je weten welke handverzorging je handen nodig hebben in de zomer? De experts van Herome hebben in dit blog de beste tips en adviezen op een rijtje gezet voor je!

Zachte handen in de zomer met de juiste verzorging

Herken je dat? Je wilt graag een spa-avondje inplannen, maar hebt er simpelweg geen tijd voor? Je wilt je handen de verzorging geven die ze nodig hebben, maar wanneer? Dit probleem hebben meer vrouwen en daarom hebben de experts van Herome hier een oplossing voor gevonden! Met de One Minute Scrub van Herome krijg je binnen één minuut zijdezachte handen. Deze natuurlijke zeezout scrub hydrateert en verzorgt de handen én nagelriemen in 1. Door de natuurlijke oliën krijgen ook de nagels een prachtige gezonde glans…en wat ook hartstikke fijn is: na gebruik ruiken je handen heerlijk naar frisse citroen en sinaasappel! 

Tip! Gebruik de scrub ook voor je voeten en lichaam. Door de huid regelmatig te scrubben verwijder je dode huidcellen die je huid dof en minder glad kunnen maken. Help je huid een handje en verwen jezelf wekelijks met een scrub!

Zachte handen door de Herôme One Minute Manicure scrub

Zonbescherming in je handverzorging is een must!

Ook moet je je handen beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de zon. Zo bescherm je de huid tegen vroegtijdige huidveroudering, voorkom je rimpelige handen en nog belangrijker: verklein je de kans op huidkanker. Gebruik daarom dagelijks een voedende en hydraterende handcrème met een SPF factor. 

De 24 Hours Protective Hand Cream van Herome heeft een hoge zonbeschermingsfactor (SPF 15). Hij laat een ultra fijn filmlaagje achter op de huid die de natuurlijke bescherming van de huid versterkt. Door je handen regelmatig te scrubben neemt de huid op je hand de crème sneller op. Extra fijn: de crème blijft de hele dag zitten!

Met deze tips hoef je je niet meer af te vragen hoe je zachte handen krijgt in de zomer, en laat je ook nog eens bij de buren op de camping of bij die zomerliefde een goede handdruk, eh indruk, achter! 

Extra handverzorging tijdens de zomer is nodig!

Zon, zee, strand….zwembad. Het is heerlijk om verkoeling te zoeken in het water! Het nadeel hiervan is dat zout en vooral chloor, een grote aanslag plegen op je huid en haar. Zorg er daarom voor dat je na het zwemmen jezelf snel, goed afspoelt met zoet water. Ook het direct afdrogen van de huid is hierbij belangrijk om uitdroging en huidirritaties te voorkomen. Eenmaal weer thuis en uit de zon? Een sterk hydraterende crème om de schade van de dag te beperken is essentieel… Ook voor de handverzorging. Afhankelijk van de conditie van je huid kan je bijvoorbeeld de volgende handcrèmes kiezen:

  1. handcreme masker: een handmasker voor de nacht. Masseer de crème lekker lang in en je staat op met fluweelzachte handen. 
  2. Voor de zeer droge huid: Heb je een erg droge huid die geïrriteerd aanvoelt? Gebruik dan dagelijks deze handcrème voor de zeer droge huid. 
  3. Organic handcrème: Een fijne, dagelijks te gebruiken handcrème. De Zwitserse appel, amandelolie en Shea Butter hydrateren en verzorgen de huid.

Zachte handen door de Herôme handcremes

Tips en advies 

Wil je jouw handen nou écht laten stralen in de zomer? Wat dacht je van een mooie french manicure? Of juist een opvallende rode nagellak?  Neem een kijkje op onze webshop voor de beste verzorgingsproducten en verschillende kleuren nagellak. Ga je op reis? Lees hier hoe jij met verzorgde handen aankomt op je vakantie bestemming!  Vergeet ook niet een kijkje te nemen op onze Youtube Kanaal, Instagram en Facebook voor meer tips en advies om jouw handen de beste verzorging te geven!