Snel zachte handen voor de zomer!

Ook in de zomer krijgen we snel droge handen door de zon, het zeewater en strand. Hoe zorg je ervoor dat je handen zacht en mooi blijven?

Zijdezachte handen in één minuut

Als drukke vrouw heb jij vast niet elke dag de tijd voor een uitgebreide manicure. Met de One Minute Manicure krijg je binnen één minuut zijdezachte handen. Deze natuurlijke zeezout scrub hydrateert en verzorgt de handen én nagelriemen. Door de natuurlijke oliën krijgen ook de nagels een prachtige gezonde glans. Na gebruik ruiken je handen heerlijk naar frisse citroen en sinaasappel, geen parfum nodig!

Tip! Gebruik de scrub ook voor je voeten en lichaam, zo geniet je extra lang van je summer tan.

Bescherm je zachte handen

Ook je handen hebben bescherming tegen de zon nodig. Zo bescherm je de huid tegen vroegtijdige huidveroudering. Gebruik daarom dagelijks een voedende en hydraterende handcrème met SPF. De 24 Hours Protective Hand Cream heeft een hoge zonbeschermingsfactor (SPF 15). Hij laat een ultra fijn filmlaagje achter op de huid die de natuurlijke bescherming van de huid versterkt. Door de scrub neemt je handhuid de crème sneller op. Extra fijn: de crème blijft de hele dag zitten!

Met deze tips laat je bij de eerste ontmoeting met de buren op de camping of bij die zomervlam een goede handdruk, eh indruk, achter ;)!

 

 

Geef een reactie