Op je paasbest met Herome

Op je paasbest met Herome

Op je paasbest met Herome

Hoewel we Pasen waarschijnlijk anders gaan vieren dan normaal, is dat nog geen reden om niet even lekker uit te pakken met je outfit. Optutten zonder dat je de deur uitgaat is niet vreemd in 2021. En een outfit is natuurlijk niet compleet zonder perfect gelakte nagels. Gelukkig hebben wij flink wat inspiratie voor jou verzameld! Een kleurrijke Pasen is voor iedereen mogelijk.

Pastel pasen

We beginnen met een echte klassieker; de pastelkleuren. Elke vrouw kan in dit kleurenpallet wel een favoriet aanwijzen. Van geel tot paars – alles kan en alles mag. Vooral tijdens de Paasdagen zijn de pastelkleuren onmisbaar. De kleuren stralen een vrolijk gevoel uit én zijn ook nog mega trendy. Een perfectie combi als je het ons vraagt ?

Weet jij niet welke pastel tint je moet kiezen? No stress! Sinds 2020 is de rainbow manicure een echte trend. Combineer drie of vier stralende pastel tinten voor een oogverblindende look.

Mooi in koraal

Deze levendige kleur geeft elke outfit een verfijnde touch-up. Prachtig om te combineren met klassieke aardetinten zoals nude of legergroen. Ook staat deze gewaagde kleur perfect bij een little black dress. Geschikt voor elk (digitaal) familie ontbijt of romantisch diner.

Koraal nagellak met kleurnummer 27 van Herôme

Alle kleuren van de regenboog

Instagram staat er momenteel vol mee: rainbow nails. Deze trend kan je op verschillende manieren helemaal eigen maken. Combineer de meest opvallende kleuren of ga juist voor een klassieke look. Voor Pasen zijn wij vooral fan van de nude variant.

Meer tips & advies

Wil jij nog meer inspiratie voor de leukste nagellak trends? Of wil jij graag een persoonlijk hand- en nageladvies ontvangen? Stuur dan een berichtje via Instagram of Facebook. Ook vind je in onze blogs handige tips voor de perfecte manicure.