Gevoelige ogen? Kies deze oog make-up remover

Gevoelige ogen? Kies deze oog make-up remover

Gevoelige ogen? Kies deze oog make-up remover

Heb je last van een gevoelige huid rondom je ogen? Doordat de huid rondom je ogen zeer dun is, kan het snel erg gevoelig worden. Het is daarom extra belangrijk dat je de juiste producten gebruikt om je oog make-up eraf te halen.
Lees hieronder hoe je je oog make-up het beste eraf kan halen om oog- en huidirritaties te voorkomen. 

Gebruik de juiste Make-Up Remover 

De meeste mensen hebben een gevoelige huid rondom de ogen. Dit komt doordat de huid erg dun is. Het is daarom belangrijk om agressieve producten met alcohol te vermijden. Deze producten drogen je huid namelijk snel uit en zorgen voor irritaties met soms wondjes tot gevolg. De beste oog make-up remover voor gevoelige ogen is daarom vaak een zachte, hydraterende ooglotion of ooggel. Deze producten hebben een hydraterende werking en reinigen ook nog eens je huid. Onze huidvriendelijke Herome Make-Up Remover  is een perfect voorbeeld van een oog make-up remover voor gevoelige ogen. Deze remover laat geen vetlaagje achter en is daardoor zeer geschikt voor lenzendragers. Ook hebben wij onze oog make-up remover pads, perfect voor als je op vakantie gaat en praktisch voor onderweg. 

oog make-up remover van Herôme

4 Tips vóór, tijdens en na het reinigen

Tip 1. lauwwarm water

Was je ogen altijd met lauwwarm water. Heet water is namelijk niet goed voor de gevoelige huid rondom je ogen.

Tip 2. verwijder al je make-up!

Zorg ervoor dat je al je oog make-up eraf hebt gehaald voordat je gaat slapen. Als je gaat slapen met mascara op, loop je het risico dat je wimpers af gaan breken…

Tip 3. wimperverzorging

Gebruik na het verwijderen van mascara de Herome wimperverzorgingsgel. Dit is een verzorgende balsem voor je wimpers. Het resultaat: zichtbaar vollere, langere en mooiere wimpers. Wie wil dat nou niet?

Tip 4. producten speciaal voor gevoelige ogen

Heb je gevoelige ogen? Dan is het ook belangrijk dat je de juiste make-up producten gebruikt. Ben je opzoek naar een nieuwe mascara? Misschien is de Brilliant Mascara van Herôme iets voor je? Deze geeft volume en verzorgt je wimpers tegelijkertijd.

Ooog make-up van Herôme

Tips en advies

Wist je dat je ogen pas echt stralen wanneer je wenkbrauwen er tiptop uitzien? Lees hier hoe je je wenkbrauwen het beste voller kunt maken met de juiste make-up producten van Herome! Of ben je juist opzoek naar inspiratie voor een nieuwe look? Wat dacht je van  smokey eyes? Bekijk hier onze 6 simpele stappen om de perfecte smokey eyes te creëren. 

Neem een kijkje op ons Youtube Kanaal, Instagram en Facebook voor meer tips en advies over oog make-up en hand-, nagel en voetverzorging!