3 tips voor stralende ogen in de winter!

3 tips voor stralende ogen in de winter!

3 tips voor stralende ogen in de winter!

Stiekem dromen wij bij Herome alweer weg bij de gedachte aan zon, zee, strand en een heerlijke cocktail. Maar de realiteit is dat de koude wintermaanden alweer aangebroken zijn. Behalve fashion trends heeft de make-up wereld ook manieren om te stralen tijdens de donkere wintermaanden. Hoe? Bekijk de drie onderstaande tips voor stralende ogen in de winter.

Tip 1: Highlight your strong points

Tegenwoordig zijn highlighters niet meer weg te denken uit onze beauty case. Deze shiny kleuren accentueren de sterke punten van elke vrouw. Het kan worden aangebracht op de kaaklijn, neusvleugel of door de vorm van jouw cupidoboog boven je lippen te volgen. De highlighters zijn ook ideaal voor het creëren van stralende ogen in de winter. Naast een frisse blik zorgen de highlighters ervoor dat jouw ogen groter lijken. Breng het aan op de binnenkant van jouw ooghoek en blend het met je vinger of brush. Deze tip is ook handig voor als je een nachtje hebt doorgehaald of een paar uurtjes slaap hebt gemist.

Opzoek naar een stralende hightlighter? De Herome highlighter heeft een zachte structuur voor het gemakkelijk aanbrengen op de binnenste ooghoek of onder de wenkbrauwboog. Met keuze uit drie verschillende hightlighter kleuren; Silk, Sundew en Sahara.

Stralende ogen in de winter met Herôme highlighter

Tip 2: Brow power

Wenkbrauwen geven meer uitdrukking en definitie aan jouw gezicht. Op basis van jouw gezichtsvorm kunnen de wenkbrauwen worden gedefinieerd. Start altijd met het volgen van de natuurlijke lijn van jouw wenkbrauw. Deze lijnen kun je aanzetten met een wenkbrauwpotlood en deze lijnen inkleuren met een wenkbrauwpoeder. Voor 2019 is het dé trend om jouw wenkbrauwen op een natuurlijke manier te laten stralen; de ‘’down-to-earth brows’’. Het creëren van deze natuurlijk look vereist minder stappen dan van de strakke wenkbrauwstylen die we gewend zijn. Deze brow shape zorgt voor een frisse en jonge look!

Creëer jouw frisse, jonge en stralende look deze winter met de wenkbrauw producten van Herome. De Brow Pencil ondersteunt jou in het accentueren van de wenkbrauw vorm. Met het potlood breng je de lijnen aan en met het borsteltje blend je deze lijnen voor een natuurlijke uitstraling. Vergroot het volume van de wenkbrauwen met de Brow Powder. Volg met lichte strookjes de richting van de haargroei voor een fluffy effect. Breng en houd de wenkbrauwen vervolgens in model met de Herome Brow Gel.

Wenkbrauwen in model van de Brow Gel

Tip 3: Sleeping beauty

Hoe verleidelijk het ook is na een lange dag; ga nooit slapen met make-up op! Dit kan namelijk zorgen voor irritatie, opzwelling (en dus wallen) rondom je ogen. Daarnaast maakt het je wimpers broos waardoor je lushious lashes eerder afbreken. Reinig je ogen met de Herome Gentle Eye Make-up Remover voor een milde en effectieve reiniging. Deze oogreiniger is verrijkt met kamille extract voor een kalmerende werking. Zo worden je ogen zelfs in je slaap nog verzorgd.

Welke tips heb jij voor het creëren van een stralende oog look? Praat mee in de comments.