Zelf je nagelriemen verzorgen in 3 stappen!

Hoe kan ik mijn nagelriemen verzorgen? Nagelriemen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je nagels. Mooi gelakte nagels worden vaak te niet gedaan door onverzorgde droge en harde nagelriemen. Met soepele en verzorgde nagelriemen lijken je nagels juist optisch langer waardoor je extra geniet van gelakte nagels. Ook met koud en regenachtig weer vragen je nagelriemen om extra verzorging. In de winter drogen onze handen en nagelriemen vaak uit, dit leidt vaak tot een onverzorgd en pijnlijk resultaat. Wij hebben een stappenplan gemaakt waarmee jij binnen no time weer soepele nagelriemen hebt.

Stap 1 – Nagelriem verweken:

Begin met het verweken van je nagelriemen. Breng de Herôme Cuticle Remover aan en laat deze 2 minuutjes inwerken. Dit serum weekt je nagelriemen los en maakt ze soepel. Hierdoor kun je zo gemakkelijk de nagelriemen terugduwen.

Stap 2 – Nagelriemen naar achteren duwen:

Ontsmet de Herôme Cuticle Pusher (met de Herôme Direct Desinfect). Gebruik het zachte, witte kopje van de Cuticle Pusher om je nagelriemen voorzichtig terug te duwen. Duw je nagelriemen nooit met je eigen nagels naar achteren. Je schuift hierdoor eenvoudig bacteriën van je eigen nagels naar de nagelwortel. Vaak zijn pijnlijke nagelriemontstekingen het gevolg.

Stap 3 – Nagelriemen verzorgen:

Om nagelriemranden goed te verzorgen masseer je ze lekker in. De Herôme Cuticle Night Repair herstelt droge en (in)gescheurde nagelriemen en is ontstekingsremmend. Leg het serum op je nachtkastje zodat je het serum niet vergeet aan te brengen. Zo word je ’s ochtends met intensief gevoede en mooi verzorgde nagelriemen wakker!

Met bovenstaande stappen komen jouw nagelriemen in topconditie!

Tip:

Knip je nagelriemen nooit! De nagelriem beschermt de nagelwortel. Als je de nagelriem verwijdert, verwijder je tevens de bescherming. Pijnlijke ontstoken nagelriemen zijn vaak het gevolg. Daarnaast groeit de nagelriem harder terug, dat wil je toch niet?

Belangrijk:

Vergeet de nagelriemen van je teennagels niet! Ook deze nagelriemen kunnen onregelmatigheden in je nagelbed veroorzaken. Laat velletjes en ingescheurde nagelriemen jouw voeten niet ontsieren.

Geef een reactie