Vandaag is rood de kleur van valentijnsdag

Vandaag is rood

Rood staat volgens kleurpsychologen voor passie en een sterk gevoelsleven. Biologisch gezien is rood de kleur van bloed, van het leven. Het zorgt voor adrenaline en een snellere ademhaling. Niet voor niets wordt rood daarom geassocieerd met liefde en romantiek. Zouden rode nagels daarom zoveel effect hebben op de andere sekse?

Fifty shades of red

There is a shade of red for every woman” zei stijlicoon Audrey Hepburn ooit. Welke kleur rood past het best bij jou?

Manicure musthaves

Een verzorgde manicure bouw je op en onderhoud je. Dit zijn de manicure essentials die niet mogen ontbreken in je beautybag.

Glass Nail File: Regelmatig vijlen voorkomt haakjes, scheurtjes en gebroken nagels. Maar door het verkeerd vijlen breken je nagels sneller. De Glass Nail File voorkomt een zagende beweging en is daardoor beter voor de langere termijn.

Cuticle Night Repair Wonderpen: Breng het serum aan op je nagelriemen, masseer deze voorzichtig in met het kwastje en laat het de hele nacht intrekken. Droge en gescheurde nagelriemen worden in een wip hersteld en wondjes verdwijnen sneller dan ooit.

Hand Cream Daily Protection: Deze handcrème is intensief verzorgend, met SPF 8, die je helpt huidveroudering tegen te gaan. De vochtinbrengende, verzorgende ingrediënten stimuleren de elasticiteit van de huid en houden je handen zacht en soepel. Handig: het trekt snel in en ruikt heerlijk bloemig.

Geef een reactie