Stoppen met nagelbijten, NU!

Stoppen met nagelbijten, NU!

Stoppen met nagelbijten, NU!

Stop met nagelbijten, en nu echt! Nagelbijten is over het algemeen een sterk stressgevoelige gewoonte en komt op alle leeftijden voor. Het ziet er niet alleen onverzorgd uit, maar is ook erg onhygiënisch en ongezond! Gelukkig kun je nagelbijten afleren met de juiste kennis en hulpmiddelen!

Gevolgen van nagelbijten: 

Wist je dat nagelbijten niet alleen voor onverzorgde nagels zorgt maar ook voor verschillende gezondheidsproblemen? Wij hebben 5 redenen op een rijtje gezet die duidelijk maken waarom je direct moeten stoppen met nagelbijten:

  1. Het vergroot de kans op infecties in je mond, op je handen en nagels
  2. Je gebit slijt sneller en je vergroot de kans op gaatjes door de bacteriën van de nagels
  3. Je nagels verzwakken en er is meer kans op een schimmels en infecties
  4. Je stimuleert een verkeerde groei van de nagel waardoor je de kans op een ingegroeide nagel vergroot
  5. Je vingertoppen gaan er lelijk uitzien door velletjes en kleine wondjes.

Wat te doen tegen nagelbijten?

Het is de hoogste tijd om met nagelbijten te stoppen dus! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan… totdat je de Herome Bye Bite probeert. 

Bij Herome hebben wij het perfecte hulpmiddel ontwikkelt om jou van je slechte gewoonte af te helpen: Herome Bye Bite. Deze anti nagelbijt nagellak is speciaal ontwikkeld om nagelbijten onaangenaam te maken. Door de bittere smaak van de Bye Bite laat je je nagels en nagelriemen voor eens en altijd met rust. De anti-nagelbijt nagellak is ook verrijkt met vitamine E om jouw nagels te verzorgen, te versterken en de groei te stimuleren. De anti-nagelbijt nagellak lost niet op in water en bevat geen schadelijke stoffen. De bittere smaak verdwijnt pas na het gebruik van de Verzorgende Nagellak Remover wat betekent dat je niet constant je nagels opnieuw hoeft te lakken! 

De Herome Bye Bite is ook nog eens geschikt voor kinderen en glimt niet waardoor dit middel tegen nagelbijten ook perfect is voor diegene die van hun gewoonte af willen, maar geen gekleurde nagellak willen dragen. 

Snel nagelbijten afleren? Bestel de Herome Bye Bite op onze webshop of kijk hier om te zien waar je ons nagelbijt middel kan kopen bij jou in de buurt! 

Hoelang duurt het om te stoppen met nagelbijten

Wanneer je wil stoppen met nagelbijten, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk. Maar, wees niet te streng voor jezelf. De een kan na jaren nagelbijten nog steeds niet stoppen terwijl de ander geen moeite heeft om dit binnen 2 maanden te doen. Nagelbijten is ook redelijk verslavend, hierdoor is het nog moeilijker om ermee te stoppen. Het is een gewoonte die je moet afleren. Herome helpt hier graag bij. En voor je het weet heb je weer mooie natuurlijke lange nagels.

Stop nagelbijten met de Herôme Bye Bite

Meer tips en advies 

Wil jij weten hoe jij je nagels sneller kan laten groeien?  Wij hebben deze veel gestelde vraag hier beantwoord! Vergeet ook niet een kijkje te nemen op ons Youtube Kanaal, Instagram en Facebook voor meer tips en advies om jouw nagels de beste verzorging te geven!