Zó moet jij je nagels verzorgen: Nagels verzorgen in 6 stappen

Zó moet jij je nagels verzorgen: Nagels verzorgen in 6 stappen

Zó moet jij je nagels verzorgen: Nagels verzorgen in 6 stappen

Nagelverzorging is meer dan alleen je nagels lakken, er komt eigenlijk veel meer bij kijken! Maar hoe verzorg je je nagels? Wij hebben een stappenplan voor jouw nagelverzorging zodat je handen en nagels er mooi en verzorgd uit zien.

Stap 1. Zorg dat je je handen niet vergeet

Wanneer je het over nagelverzorging hebt, denken veel mensen gelijk aan alleen nagels. Klinkt wel logisch, maar wist je dat nagelverzorging eigenlijk bij je handen begint? Nagels hebben namelijk genoeg vocht nodig om gezond te blijven. Wanneer je handen droog zijn heeft dit gelijk gevolgen voor je nagels. Zorg er dus voor dat je handen goed gevoed worden met een goede handcrème om de vochtbalans op peil te houden. 

Stap 2. De juiste nagelverzorgingsproducten

Er zijn veel verschillende nagelverzorgingsproducten en dit kan soms wel wat overweldigend zijn. Iedereen heeft namelijk andere verzorging nodig. Wij hebben hieronder enkele producten op een rijtje gezet met een korte uitleg zodat jij precies weet wat jij nodig hebt: 

  • Zwakke nagels?

Heb je last van zwakke nagels? Dan is een nagelverharder de perfecte oplossing.  Maak een keuze uit de verschillende nagel verharders; Sensitive, Strong of Extra Strong om je nagels te verzorgen en ze sterk en gezond te houden zodat ze eindeloos groeien.

Nagels verzorgen met Herôme in 6 stappen.

  • Zeer droge en doffe nagels?

Heb je last van zeer droge en doffe nagels? Gebruik de Hydraterende Nagel Gel voor een intensieve nagelverzorging. Zo houd je de nagel soepel en geef je deze extra glans.

  • Zeer droge, breekbare nagels?

Last van zeer droge, breekbare nagels en nagelriemen? De voedende nagelolie van Herome herstelt de conditie van de nagels en houdt ze soepel. Bovendien stimuleert de olie slecht groeiende nagels en verzorgt de nagelriemen. 

  • Verouderde nagels?

Dan is de anti aging lak de perfecte oplossing! Het is namelijk een verjongingskuur voor je nagels! Door het rijke vitamine complex van de Nail Perfect Anti Aging bescherm je je nagels tegen de effecten van vroegtijdige veroudering.

  • Geribbelde nagels?

De ribbelvullende base coat egaliseert een oneffen of ribbelige nagelplaat. De nagels worden gladder en mooi egaal.

Stap 3. Verzorg je nagelriemen

Vergeet je nagelriemen niet! Droge of vastzittende nagelriemen kunnen er namelijk voor zorgen dat je nagels niet goed kunnen groeien. Gebruik voor het slapen gaan de Herôme nagelriem nacht herstel. Door het serum dagelijks zachtjes in te masseren zorg je ervoor dat je nagelriemen goed gehydrateerd blijven en niet uitdrogen.  

Nagels verzorgen met Herôme in 6 stappen.

Stap 4. Vijlen niet knippen 

Vijlen is veel beter voor je nagels dan knippen! Het knippen zorgt er namelijk voor dat je nagels beschadigen en haakjes, splijtende of scheurende nagels verzwakken je nagels alleen maar meer. Zorg er dus altijd voor dat je een vijl in je handtas hebt, niet alleen handig, maar ook goed voor je nagels. Op zoek naar een goede vijl? Wij hebben verschillende nagelvijlen voor verschillende momenten:

  • Glazen nagelvijl (travel size), perfect voor in je handtas of als je op reis gaat 
  • Glazen nagelvijl, die onjuist vijlen onmogelijk maakt.
  • 4 way perfect Nail Vijl met vier structuren: grof, medium, fijn en extra fijn, geeft iedere structuur geeft een ander effect.
  • Super shine, niet alleen voor het vijlen, maar deze vijl creëert ook nog stralende nagels zonder gebruik van een nagellak.
  • 4 way perfect nail buffer. Deze nagelvijl heeft vier verschillende functies: één voor de nagelrand, drie voor het nageloppervlak. De vijl geeft niet alleen een glanzend effect, maar je vijlt de nagel ook in vorm en op de lengte.

Stap 5. Gebruik geen agressieve nagellak removers

Nagellak met aggressieve chemicaliën zoals aceton halen je nagellak er misschien heel makkelijk af, maar zijn wel funest voor de gezondheid van je nagels. Doordat de chemische stoffen vocht onttrekken, verzwakken je nagels. Bekijk onze nagellak removers zonder aceton. Zo drogen je nagels niet uit en houd je ze sterk!  

Stap 6. Zorg ervoor dat je nagels goed gelakt zijn

Of je je nagels met glitter hebt gelakt, juist opvallend rood of jezelf hebt verwend met een  French manicure, dan is het wel fijn als je nagels er netjes en verzorgd uit blijven zien. Zorg er dus voor dat zodra je nagellak gaat bladeren of vaal wordt, je daar gelijk wat aan doet. Met onze kleur revival topcoat nagellak  of beschermende topcoat, zorg je ervoor dat je nagellak langer mooi blijft en de nagellak kleur wordt behouden. 

Nagels verzorgen met Herôme in 6 stappen.

Meer tips en advies

Vergeet niet om een kijkje te nemen op onze Youtube Kanaal, Instagram en Facebook voor meer tips en advies om jouw nagels de beste verzorging te geven.