Hoe verzorg je beschadigde nagels na gellak of acryl?

Hoe verzorg je beschadigde nagels na gellak of acryl?

Hoe verzorg je beschadigde nagels na gellak of acryl?

Het lang gebruiken van gellak of acryl kan ervoor zorgen dat je nagels beschadigen. Gelukkig zijn er bepaalde manieren om jouw nagels goed te verzorgen zodat ze in no time weer glanzen. Wil je weten hoe je je nagels kunt verzorgen na gellak of acryl? Je leest het hieronder. 

Beschadigde nagels na gellak 

Wanneer jij je gelnagels verwijdert kunnen je nagels gelijk dunner aanvoelen. Niks om je zorgen over te maken. Gellak zorgt er namelijk voor dat je nagels zwaarder aanvoelen. Ook al zijn je nagels niet persé dunner geworden, kan de gel er wel voor zorgen dat je nagels zwakker worden. Vaak raken je nagels beschadigd doordat je de gellak eraf probeert te peuteren, je kunt hiermee namelijk ook de bovenste laag van je eigen nagel meenemen. 

En dat is natuurlijk niet de bedoeling! Gellak ziet er heel mooi uit, maar het verwijderen hiervan zorgt vaak voor beschadigde nagels. Gellak wordt namelijk vaak verwijderd met aceton of door in water te weken waardoor je nagels heel erg uitdrogen. 

Nagels verzorgen na gellak

Gelukkig kan je droge nagels makkelijk herstellen. Wij raden aan om de Nourishing Nail Oil van Herome te gebruiken. Deze gel hydrateert niet alleen je droge nagels, maar kruipt ook nog eens onder de nagelriem naar de nagelwortel om de nagel intensief te herstellen. Zo zorg jij ervoor dat je nagels weer in topconditie zijn! 


Herôme Product Nourishing Nail Oil voor verzorging van beschadigde nagels na gellak of acryl

Beschadigde nagels na acryl

Kunstnagels beschadigen je eigen nagels ook vooral bij het verwijderen. Er zijn namelijk verschillende manieren om acrylnagels te verwijderen, en bij elke manier is het onmogelijk de bovenste laag van je nagel niet te beschadigen… Of je nou Speciale agressieve reinigingsdoekjes gebruikt die erg schadelijk zijn voor je nagels, de acryl nagels vijlt en te veel weg vijlt of eraan gaat peuteren en stukjes van je eigen nagels meetrekt, kunstnagels verwijderen zorgt gewoon altijd voor beschadigingen. Maar, niet getreurd, je kan jouw beschadigde nagels zo weer herstellen! 

Nagels herstellen na acryl

Om de nagel zo snel mogelijk te herstellen gebruik je de Herome Exit Damaged Nails. Dit is hét product dat extreem beschadigde nagels direct herstelt en is daarom uitermate geschikt om te gebruiken na het verwijderen van kunstnagels. De Herome Exit Damaged Nails geeft de nagels weer kracht en verbetert de structuur van de nagels onmiddellijk. 

Herôme Product Exit Damaged Nails voor verzorging van beschadigde nagels na gellak of acryl

Meer tips en advies

Wil je weten welke andere verzorgingsproducten van Herome jouw nagels kunnen herstellen? Neem een kijkje in onze webshop of lees hoe je droge nagels kan herstellen in drie simpele stappen! Vergeet ook niet een kijkje te nemen op onze Youtube Kanaal, Instagram en Facebook voor meer tips en advies om jouw nagels de beste verzorging te geven!