Help! Mijn nagels groeien niet

Nagels groeien als nieuwe gevormde cellen die de nagelplaat naar voren drukken. Nagels groeien ongeveer 3mm per maand. Dit betekent dat het ongeveer 6 maanden duurt voordat een vingernagel helemaal uitgegroeid is. Het gebrek aan diverse mineralen en vitaminen kan het groeiproces van nagels vertragen.

Lange nagels in de zomer!
Silicium, Calcium, Vitamine B7 en D zijn onder andere erg belangrijk voor de nagelgroei. Doordat we in de zomer veel vitamine D van de zon ontvangen groeien onze nagels in de zomer over het algemeen beter dan in de winter.

Je nagels groeien niet?
Om het gebrek aan essentiële mineralen en vitaminen in je nagel aan te vullen is de Herôme Nail Growth Explosion het perfecte product. De Herôme Nail Growth Explosion heeft een meervoudige werking. Het bevordert de nagelconditie en ook de nagelgroei. Het product is rijk aan Silicium. Silicium speelt een belangrijke rol in de groei van gezonde en sterke nagels. De hydraterende werking zorgt bovendien voor een soepele nagels. Een perfect product voor mensen die korte en beschadigde nagels hebben, door bijvoorbeeld nagelbijten. Ben jij een nagelbijter met korte en beschadigde nagels? Breng dagelijks één druppel per nagel aan voor mooie lange nagels.

Geef een reactie