Kies zelf uit de beste nagellakremover

Kies zelf uit de beste nagellakremover

Kies zelf uit de beste nagellakremover

Niets is zo vervelend als dagenlang met restjes rode nagellak rond je nagelriemen te lopen.

Gebruik nagellakremover op de volgende manier om dit te voorkomen:

  1. Eerst duw je een met nagellakremover doordrenkt watje met je vinger goed op je nagel.
  2. Laat het watje daarna tien seconden intrekken.
  3. Vervolgens haal je het watje eraf door hem vanaf de basis van je nagel naar je vingertop te vegen. Ga hierbij met het gebruikte deel van je watje niet heen en weer over je nagel. Zo voorkom je dat je vingertop door nagellak verkleurd.

Let op
Veel removers zijn agressief en verslechten de conditie van uw nagels. Deze agressieve en vaak goedkope removers doen de rest van de verzorging van de nagels te niet. Doordat deze removers onder andere vocht uit uw nagels onttrekken is bijvoorbeeld de kans op splijtende nagels vele malen groter.
Met de Herome Caring Nail Polish Remover creëert u snel diep gereinigde nagels op milde wijze! De toegevoegde lanoline voorkomt uitdroging en geeft bovendien de nagels een mooie glans.

Herome heeft verschillende removers voor het reinigen van je nagels:

  • De Herome Caring Nail Polish Remover is een acetonvrije nagellakremover die tevens uitdroging van de nagels voorkomt.
  • De Herome Caring Nail Polish Remover Pads bevatten geen aceton en ruiken aangenaam. De pads zijn doordrenkt met een milde en zachte polish remover. Ze zitten in een kleine handige meeneemverpakking, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik onderweg.
  • De Herome Easy dip is een klein potje met milde remover en ingebouwde rubberen borsteltjes. Verwijdert snel, vlekkeloos en eenvoudig in één vinger omdraai je nagellak.

Welke manier heeft jouw voorkeur?