Jouw perfecte manicure in 5 stappen!

Jouw perfecte manicure in 5 stappen!

Jouw perfecte manicure in 5 stappen!

In een handomdraai jouw manicure on point? Daar heb jij vanaf nu geen nagelsalon meer voor nodig! Behalve het kiezen van je favo kleur, is de voorbereiding net zo belangrijk. Daarom zeggen wij altijd; de voorbereiding is’t halve lakwerk. In slechts 5 stappen lak jij jouw nagels als een echte pro.

Stap 1: Clean it baby!

Start- ongeacht of je nagels al voorzien zijn van een lak of niet – altijd met het reinigen. Gebruik hiervoor een acetonvrij remover. Zo bescherm je jouw nagels tegen uitdroging. Want droge nagels zijn breekbare nagels! Breng vervolgens de Caring Nail Polish Remover aan op een wattenschijfje. Beweeg het watje in een vloeiende beweging van je nagelriemen af. Zo voorkom je dat eventuele nagellakresten onder je nagelriemen terecht komen.

Stap 2: Shape je nagels

Wist je dat het kiezen van de juiste nagelvijl essentieel is voor mooie, lange en sterke nagels? En dat een ruwe vijl je nagels kwetsbaar maakt? Een ruwe of ijzeren vijl laat je nagelplaten openspringen. Hierdoor krijgen water, lucht en vuil vrij spel. Je nagels breken sneller. En dat wil je niet! Gebruik daarom een vijl, zoals de Glass Nail File, die lief is voor je nagels. Houdt de nagelvijl losjes vast en zet hem in een hoek van 45 graden onder de nagel. In een gladde ronde beweging vijl je vervolgens de nagel in de gewenste vorm. Vijl altijd van de zijkant richting het midden. Voorkom een zagende beweging!

Stap 3: De Base Coat

Je mag de Base Coat nooit vergeten tijdens het nagels lakken! De Base Coat voorkomt dat de kleurpigmenten uit de lak, in je nagels trekken. Met deze transparante lak bescherm je jouw natuurlijke nagels tegen verkleuringen.

Stap 4: Lakken maar

It’s colour O’Clock! Kies jouw favoriete kleur voor een oogverblindende manicure. Begin met het nagels lakken in het midden, met één penceelstreek. Neem daarna voorzichtig de zijkanten mee. In 3 penceelstreken is jouw eerste laklaag klaar. Wees tijdens het nagels lakken voorzichtig met je nagelriemen. Deze wil je niet van een kleurtje voorzien. Laat de eerste laklaag goed drogen. Voor de optimale dekking adviseren wij altijd om nog een tweede laag aan te brengen.

Ben je een beetje uitgeschoten met je nagellak? We’ve got you covered! Daarom is de Corrector Pen onmisbaar in jouw manicure kit. Corrigeer nagellak foutjes snel & eenvoudig.

Stap 5: Finishing touch

Het liefst wil je for ever genieten van je perfecte manicure. Daarom is een Top Coat absoluut onmisbaar na het nagels lakken. Een Top Coat beschermt je je nagellak tegen afbladderen, chippen of andere beschadigingen. Kies je voor de Protecting Top Coat? Dan krijg jouw lak ook nog een extra glans. Let those nails shine!

Wil jij meer weten over hand- en nagelverzorging? Of zoek jij nail art inspiratie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Hier vind je de leukste tips & tricks, unieke kortingscodes en nog veel meer.