Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn nagels sneller groeien?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn nagels sneller groeien?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn nagels sneller groeien?

Vraag jij je af waarom jouw nagels niet zo snel groeien? Hoeveel jouw nagels gemiddeld per week groeien? Of waarom teennagels zo veel langzamer groeien? Wij hebben de meest gestelde vragen beantwoord, zodat jij straks precies weet hoe jij je nagels het beste kunt laten groeien!

Vraag 1: Hoe snel groeien nagels?

Nagels groeien als nieuw gevormde cellen die de nagelplaat naar voren drukken. Bij iedereen verschilt de snelheid hiervan, maar gemiddeld groeien nagels ongeveer 3mm per maand. Dit betekent dat het ongeveer zes maanden duurt voordat een vingernagel helemaal uitgegroeid is. Bij sommige mensen groeien nagels minder snel. Verschillende factoren spelen daarin een rol zoals voeding, type werk of vitaminegebrek.  Ook kan het zijn dat je nagels naar beneden groeien of dat je nagels omhoog groeien. Dit kan komen doordat je je teen hebt gestoten of wanneer je schoenen draagt die te klein zijn. Hierdoor wordt de groei belemmerd en kunnen je nagels anders groeien. 

Vraag 2: Waarom groeien nagels sneller in de zomer?

Doordat we in de zomer gemiddeld meer vitamine D van de zon ontvangen dan in de winter, groeien onze nagels in de zomer over het algemeen sneller. Aangezien het in Nederland niet het hele jaar door zomer is (helaas…), hebben wij verschillende producten ontwikkelt om de groei van jouw nagels te stimuleren zoals de Herome Nagel Groei Explosion

nagelgroei product: Nail Growth Explosion Herôme

Vraag 3: Waarom groeien teennagels minder snel dan vingernagels?

Hoe minder bloed er naar de nagels gaat, hoe slechter ze groeien. Het is eigenlijk heel simpel: onze vingers zijn beter doorbloed dan onze tenen waardoor de snelheid van nagelgroei verschilt. 

Vraag 4: Hoe kan ik mijn nagels sneller laten groeien?

Het gebrek aan diverse mineralen en vitaminen kan het groeiproces van nagels vertragen. Silicium, Calcium, Vitamine B7 en D zijn onder andere erg belangrijk voor de nagelgroei. Om het gebrek aan essentiële mineralen en vitaminen in je nagel aan te vullen hebben de experts van Herome een serum hiervoor ontwikkelt: de Herome Nagel Groei Explosion. Dit serum is het perfecte product door de meervoudige werking waarbij het zowel de nagelconditie als de nagelgroei bevordert. Het product is namelijk zeer rijk aan Silicium wat een belangrijke rol in de groei van gezonde en sterke nagels speelt. De hydraterende werking zorgt bovendien voor soepele en sterke nagels. Dit serum is het perfect product voor mensen die korte en beschadigde nagels hebben, door bijvoorbeeld nagelbijten. Wil jij je nagels laten groeien? Breng dan dagelijks één druppel per nagel aan van het Nagel Groei Explosion Serum voor mooie lange nagels! Moet je eerst stoppen met nagelbijten? Kijk dan hier voor de anti-nagelbijt oplossing van Herôme. 

Welke producten zorgen ervoor dat mijn nagels sneller groeien?

Bij Herome hebben we veel producten die jouw nagels sterker en gezonder kunnen maken. Sterke nagels groeien namelijk sneller dan zwakke nagels. Het is daarom belangrijk dat je je nagels goed verzorgt met de juiste producten. Wij hebben onze 6 beste tips voor sterke nagels voor je op een rijtje gezet maar raden je ook aan om naar de volgende producten te kijken op onze webshop:

  1. Nagel Groei Explosie – Stimuleert de microcirculatie en een gezonde nagelgroei.
  2. Voedende Nagel OlieEen vertroetelolie voor je nagels. De voedende olie kruipt onder de nagelriem naar de wortel en herstelt zo van binnenuit. Hallo, sterke nagels in topconditie!
  3.  Hydraterende Nagel GelDe hydraterende gel beschermt je nagels ook tegen uitdroging en houdt de nagel in topconditie. De gel kruipt onder de nagelriem naar de nagelwortel en zo wordt de nagel intensief hersteld. 

Meer tips en advies

Ben jij benieuwd hoe jij je nagels kan versterken? Lees onze 6 tips voor sterker nagels!  Vergeet ook niet een kijkje te nemen op ons Youtube Kanaal, Instagram en Facebook voor meer tips en advies om jouw nagels de beste verzorging te geven.