Herstel geel verkleurde nagels

Het ontbreken van een Base Coat onder een kleurlak en roken zijn de twee belangrijkste oorzaken van verkleurde nagels. Hieronder lees je hoe je verkleuringen eenvoudig voorkomt en camoufleert.

Een goede basis is het halve werk

Gebruik een base coat zodat kleurpigmenten uit nagellak niet in je nagels trekken. Een transparante lak zonder Base Coat functie kan de nagel niet afsluiten en is dus niet geschikt als Base Coat. Door het gebruik van een Base Coat blijft meteen ook je lak langer zitten. De Herôme Ridge Filling Base Coat zorgt daarnaast ook nog eens voor een extra strak resultaat omdat de lak oneffenheden opvult en dus de nagel gladder maakt.

Camoufleer verkleurde nagels

Gebruik de Herôme Natural Nail Whitener. Deze heldere lak camoufleert verkleuringen van de nagel. De lak accentueert de natuurlijke roze kleur van de nagel en bovendien worden de nagelranden witter. Zijn jou nagels dof en verkleurd en heb je geen tijd om je nagels te lakken met een basecoat, kleurlak en top coat? Met de Herôme Natural Nail Whitener zien jouw nagels er al binnen één minuut perfect verzorgd uit.

Laat je nagels stralen

Vaak is alleen het bovenste gedeelte van je nagel verkleurd. Vijl daarom je nagels met een polijstvijl. De Herôme Super Shine zorgt voor een ‘natural look’ in slechts 2 stappen! Het verwijdert dode huidcellen van de nagelplaat en creëert tegelijkertijd een prachtige glans op je nagels

Geef een reactie