3 x tips voor de perfecte French Manicure
3 x tips voor de perfecte French Manicure

3 x tips voor de perfecte French Manicure

De French manicure is een absolute klassieker. Je handen zien er met deze manicure chique en verzorgd uit. Geen wonder dat deze look zo populair is. Je hoeft voor deze stralende look ook niet naar een nagelsalon want een French manicure kun je gemakkelijk zelf doen! Met de tips van Herome breng je zelf eenvoudig een French manicure aan. 

French manicure tip 1: De perfecte witte rand maak je zo

Er zijn verschillende manieren om het witte nagelrandje aan te brengen. Gebruik bijvoorbeeld de Manicure Stift van Herome. Druk een paar keer op het onderste knopje en de witte vloeistof komt naar boven. Door het spitse puntje kun je heel secuur een lijn trekken. Volg de ronding van je nagel voor een natuurlijk effect en de perfecte halve maantjes zoals we van de French manicure gewend zijn. 

Heb je geen vaste hand? We’ve got you! Plak de Nail Stencils net onder je nagelrand. Ga vervolgens met de speciale witte lak van Herome over je nagelrand heen. Ga ook een klein beetje over de stencil heen zodat je de hele nagelrand goed meepakt. Breng voor de volledige dekking twee laagjes aan met dezelfde witte lak. Voilá…jij hebt mooie witte nagelranden! Het perfecte begin voor het zelf aanbrengen van de French manicure.

French manicure tip 2: Kies een natuurlijke kleur

Wil jij de kleur van je nagelbed accentueren? Of wil je een subtiele glanzende look? Gebruik dan één van de natuurlijk nagellak kleuren van Herome.  Je kunt kiezen uit de kleuren: Roze, Zalm, Glitter of Parelmoer . Behalve een stralende kleur verstevigt deze nagellak ook je nagels. Zo voorkom je dat ze slap worden of scheuren. Beng de nagellak als tweede stap aan over de gehele nagel, dus ook over de witte nagelrand. 

French manicure tip 3: Langer genieten door een top coat

Nadat je de perfecte French manicure zelf hebt aangebracht, wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Gebruik daarom altijd een top coat. Deze nagellak beschermt de nagels tegen krasjes, deukjes en andere kleine beschadigingen. Zo blijven jouw nagels stralen!  

Bekijk onze French Manicure sets zodat jij alle drie de stappen eenvoudig in 1x uit kunt voeren! 

French manicure met een twist

Anno 2023 kun je niet om deze trend heen; de French manicure met een kleurrijke twist. Van blauw tot oranje…alles kan en alles mag. Bij het aanbrengen van deze zogenoemde ‘micro’ French manicure vervang je de witte nagelrand met een opvallende kleur. Hou je hier niet van? Dan kan je ook voor een subtiele nude tint gaan. Breng zelf de French manicure aan die bij jou past! 

Opzoek naar een mooie nagellakkleur? Met ruim 200 kleuren heeft Herome altijd de perfecte nagellak kleur voor jou. Bekijk ons ruime assortiment op de webshop.

Tips en advies

Ben je geïnspireerd geraakt? Bekijk dan ook onze tips voor makkelijke nailart en andere leuke nagellak ideeën. Heb jij vragen over opkomende nagellak trends? Of wil jij meer weten over de verzorging van je nagels? Wij hebben alle handige nagellak tips & tricks hier op een rijtje gezet voor jouw perfecte manicure. Je kan ons ook een vraag stellen via één van onze social mediakanalen zoals Instagram of Facebook. Wij voorzien je graag van een persoonlijk advies!