Eenvoudig je nagelriemen verzorgen met dé tip van Herome

Eenvoudig je nagelriemen verzorgen met dé tip van Herome

Eenvoudig je nagelriemen verzorgen met dé tip van Herome

Velletjes, wondjes en harde stukjes langs de nagelriemen…niet fijn! Is deze beschrijving jou niet onbekend? Dan is het tijd om meer aandacht te besteden aan jouw nagelriemverzorging. In slechts 7 dagen tover jij jouw nagelriemen om tot mooie, verzorgde en soepele nagelriemen. Met dé tips van Herôme is dit appeltje eitje.

Hoe ontstaan beschadigde nagelriemen?

But first things first…hoe kun je beschadigde nagelriemen voorkomen? Je kan de nagelriem goed vergelijken met een elastiekje: hij kan erg ver rekken, maar zal op een gegeven moment scheuren. Wanneer de nagelriemen droog zijn, loop je dus een grotere risico dat je nagelriem inscheurt of kapot gaat. Ook kunnen droge nagelriemen gaan vastzitten en je nagelgroei belemmeren. Daarnaast loop je met kapotte nagelriemen een groter risico op ontstekingen. Deze ontsteking gaat onder de nagelriem zitten, dus daar kom je niet zomaar vanaf. Vaak moet er zelfs een dokter aan te pas komen en dit willen we natuurlijk vermijden! Om te voorkomen dat een infectie ontstaat, is het dus erg belangrijk om je nagelriemen goed te verzorgen.

Hoe kan je de nagelriemen verzorgen?

Hydratatie is hét toverwoord voor gezonde nagelriemen. Door het vele handen wassen, koude temperaturen en droge lucht van de verwarming…zijn uitgedroogde nagelriemen onvermijdelijk. Onze nummer 1 tip; smeer je nagelriemen voor het slapen gaan in met de Wonderpen! Het serum bevat jojoba- en amandelolie en sheabutter voor het voeden van de nagelriem. Daarnaast zorgt bisabolol ervoor dat vervelende wondjes verdwijnen. En dit allemaal terwijl je slaapt! Masseer het serum in op je nagelriemen. Doe dit 7 dagen achter elkaar voor een zichtbaar resultaat. Door het inmasseren stimuleer je ook gelijk de bloedsomloop, voor het creëren van lange nagels. Win-win als je het ons vraagt ?.

Bekijk onze instructievideo om te zien hoe je deze ultra verzorgende serum het beste aan kunt brengen.

Gebruik jij liever een crème? Ook dan helpt Herome jou een handje! Voor het verzorgen van de nagelriemen hebben we ook de Cuticle Cream. Deze crème trekt snel in en is ook te gebruiken voor de teennagels.

Hoe onderhoud ik mijn verzorgde nagelriemen?

Het is uiteraard belangrijk om je nagelriemen te blijven verzorgen met een voedende crème of serum. Onmisbaar bij nagelriemverzorging (en het onderhouden hiervan) is het terugduwen van de nagelriem. Gebruik hiervoor altijd de juiste hulpmiddelen om beschadigingen te voorkomen. De Cuticle Remover is het perfecte hulpmiddel om vastzittende nagelriemen los te maken en om losse velletjes op een milde wijze te verwijderen. Je kunt de Herôme Cuticle Pusher gebruiken wanneer je je nagelriemen verantwoord terug wilt te duwen! Doe dit maximaal 1x per week. Zo stimuleer je de nagelgroei, voorkom je ingescheurde nagelriemen en zien je nagelriemen er verzorgd uit.

Nagelriemen terugduwen

Tips en advies

Vaak gaan droge nagelriemen gepaard met droge nagels én droge handen. Gelukkig hebben wij ook een oplossing voor deze vaak voorkomende klachten. Neem een kijkje op onze webshop voor al onze nagelverzorging en handverzorgingsproducten. Heb je nog meer advies over nagelriemen verzorgen nodig? Stuur ons dan vooral een bericht via Instagram of Facebook!