Droge nagels herstellen in drie simpele stappen!

Heb jij last van bladderende nagels? Zien jouw nagels er dof en geribbeld uit? Uitgedroogde nagels zijn een veelvorkomend nagelprobleem. Gelukkig is dit ook weer gemakkelijk op te lossen, in slechts drie stappen! Droge nagels verzorgen was nog nooit zo eenvoudig.

Stap 1: Geen verharder maar olie

Wanneer je last hebt van droge nagels kun je de nagelverharder beter weg leggen. Droge nagels bevatten geen vocht en moeten dus juist gehydrateerd worden. Hydrateer de nagels met de Nourishing Nail Oil. Deze nagelolie is verrijkt met amandel- en citroenolie voor het herstellen, voeden én verzorgen van droge nagels. Breng de Nourishing Nail Oil aan op de ongelakte nagels voor het slapengaan. Tijdens het aanbrengen moet je de olie inmasseren op de nagels en nagelriemen. De olie in combinatie met het inmasseren stimuleren de nagelgroei. In no-time zijn de nagels weer gezond en flexibel! De Nourishing Nail Oil is de musthave voor elke vrouw.

Stap 2: Egaliseer de nagelplaat

Oneffenheden op uitgedroogde nagels zijn een bekend probleem. Egaliseer de nagelplaat met de Super Shine om deze oneffenheden weg te poetsen. Met de blauwe kant van de vijl haal je deze oneffenheden weg. Let op: deze stap mag één keer per maand worden uitgevoerd om te voorkomen dat de nagelplaat te dun wordt. Om de nagels een prachtige glans te geven gebruik je de witte kant van de vijl. De vijl stimuleert ook de doorbloeding van de nagels. Een goede doorbloeding zorgt voor een gezonde groei van de nagels. Binnen een handomdraai zien jouw nagels er stralend uit!

Stap 3: Vul de ribbels

Bij droge nagels ontstaan er regelmatig ribbels op de nagelplaat. Voor het perfect egaliseren van deze ribbels gebruik je de Ridge Filling Base Coat. De lak vult de ribbeltjes op voor het creëren van een egale nagelplaat. Zo komt die nieuwe nagellak kleur er nog mooier uit! Daarnaast zorgt de Ridge Filling Base Coat ervoor dat de kleurstoffen van kleurlakken niet in de nagels trekken waardoor gele nagels worden voorkomen. De Base Coat heeft een roze glans voor een natuurlijke look. Door eerst de Super Shine te gebruiken hecht de Ridge Filling Base Coat nog beter.

Wil jij deze producten proberen? Bekijk dan de speciale Nail Essentials Set. Deze set bevat alle drie de stappen, zodat jij straks weer stralende nagels hebt. Verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, bol.com en op onze webshop herome.com!

Welke gevolgen ervaar jij door droge nagels? Laat het ons weten in de comments!

Geef een reactie