Droge nagels herstellen in drie simpele stappen!

Droge nagels herstellen in drie simpele stappen!

Droge nagels herstellen in drie simpele stappen!

Heb jij last van droge nagels? Zien jouw nagels er dof en geribbeld uit? Uitgedroogde nagels zijn een veelvoorkomend nagelprobleem. Gelukkig is dit ook weer gemakkelijk op te lossen, in slechts drie stappen! De juiste nagelverzorging voor droge nagels was nog nooit zo eenvoudig!

De oorzaak van droge nagels

Droge nagels worden vaak veroorzaakt doordat de nagelplaat vocht opneemt en niet goed wordt afgedroogd. Bijvoorbeeld doordat je veel met je handen in het water zit door het huishouden, of door je werk. Wil je meer weten over de oorzaak van broze nagels, hoe je zwakke nagels kan herkennen en zelfs versterken? Wij hebben hier onze beste tips op een rijtje gezet zodat jouw nagels in-no-time weer sterk zijn. Lees verder om erachter te komen hoe jij jouw droge nagels weer kan herstellen in drie simpele stappen!  

Stap 1: Geen verharder maar voedende nagelolie

Wanneer je last hebt van droge nagels kun je de nagelverharder beter weg leggen. Droge nagels bevatten namelijk te weinig vocht en moeten dus juist gehydrateerd worden. Onze Voedende Nagel Olie is perfect om je droge nagels te hydrateren.  Deze nagelolie is verrijkt met amandel- en citroenolie voor het herstellen, voeden én verzorgen van droge nagels. Breng de Voedende Nagel Olie aan op de ongelakte nagels voor het slapengaan. Tijdens het aanbrengen moet je de olie lekker inmasseren op de nagels en nagelriemen zodat het volledig intrekt. De olie, in combinatie met het inmasseren, stimuleert de nagelgroei en in no-time zijn je nagels weer gezond en flexibel! Bekijk hieronder het filmpje waarin onze Herome nagelexperts laten zien hoe je de voedende nagelolie van Herome gebruikt!

Stap 2: Egaliseer de nagelplaat

Heb je last van oneffenheden op je nagels?  Bijvoorbeeld doffe vlekjes op het nageloppervlak? Dit komt vaak voor in combinatie met licht- of sterk uitgedroogde nagels. Daarom hebben wij de Super Shine Nagelvijl ontwikkelt die de nagelplaat egaliseert en oneffenheden wegpoetst. Met de blauwe kant van de vijl haal je deze oneffenheden weg. Let op: deze stap mag één keer per maand worden uitgevoerd om te voorkomen dat de nagelplaat te dun wordt. Om de nagels een prachtige glans te geven gebruik je de witte kant van de vijl. De nagelvijl stimuleert ook de doorbloeding van de nagels en een goede doorbloeding zorgt voor een gezonde groei van de nagels! Binnen een handomdraai zien jouw nagels er stralend uit! Bekijk in het onderstaande filmpje hoe je de vijl precies moet gebruiken voor optimaal resultaat. 

Stap 3: Vul de nagelribbels

Bij droge nagels ontstaan er regelmatig ribbels op de nagelplaat. Voor het perfect egaliseren van deze ribbels raden wij je aan om onze Ribbel Vullende Nagellak te gebruiken. De lak vult de ribbeltjes perfect op en zorgt voor een egale nagelplaat. Zo komt die nieuwe nagellak kleur er nog mooier uit! Daarnaast zorgt deze vullende nagellak er ook voor dat de kleurstoffen van kleurlakken niet in de nagels trekken waardoor gele nagels worden voorkomen. Door eerst de Super Shine Nagelvijl te gebruiken, wordt de nagelplaat nog egaler voor het prachtig aanbrengen van onze Ribbel Vullende Nagellak

Tips en advies

Wil jij deze producten proberen? Bekijk dan onze speciale Essentiële Nagel Set. Deze set bevat alle drie de stappen, zodat jij straks weer gehydrateerde, sterke en stralende nagels hebt. Verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, bol.com en op onze webshop herome.com! Vergeet ook niet een kijkje te nemen op ons Youtube Kanaal, Instagram en Facebook voor meer tips en advies om jouw nagels de beste verzorging te geven!