De 3 beste producten om jouw geribbelde nagels te verzorgen!

De 3 beste producten om jouw geribbelde nagels te verzorgen!

De 3 beste producten om jouw geribbelde nagels te verzorgen!

Heb jij last van geribbelde nagels en wil je graag weten hoe je het beste deze ribbels in je nagels kan behandelen? Wij hebben onze beste producten voor je op een rijtje gezet zodat jij jouw geribbelde nagels de beste zorg kan geven!

Wat is de oorzaak van geribbelde nagels? 

In de meeste gevallen is de oorzaak van geribbelde nagels te vergelijken met de oorzaak van huidrimpels. Als de huid veroudert en/of uitdroogt ontstaan er vaak huidrimpels doordat de cel vernieuwing vertraagt en de elasticiteit van de huid afneemt. Dit gebeurt ook met je nagels! Verouderde nagels zijn dunner en kwetsbaarder en wanneer je nagels ook nog eens uitgedroogd zijn, kunnen de ribbels in jouw nagels zelfs verergeren. Goede verzorging is daarom erg belangrijk. Wij besteden toch ook extra verzorging aan een verouderde huid? 

Geribbelde nagels behandelen

Bij ribbels in de nagels adviseren wij diverse producten die de nagels hydrateren en verzorgen. Hieronder hebben we de 3 beste producten van Herôme op een rijtje gezet zodat jij precies weet hoe jij jouw geribbelde nagels het beste kunt verzorgen! 

1. Nagelolie voor beschadigde nagels van Herome 

Herome’s nagelolie voor beschadigde nagels is perfect voor zowel extreem droge nagels als voor beschadigde of geribbelde nagels. Deze rijke amandelolie met vitamines en mineralen herstelt extreem beschadigde nagels en voedt de geribbelde nagel tot in de kern. De olie verbetert ook de kracht van je nagels en helpt splijten te voorkomen. Door de nagels te hydrateren van binnenuit, verbetert de structuur direct waardoor jouw geribbelde nagels gelijk gevoed en behandeld worden!

2. Voedende nagelolie van Herome 

De Voedende Nagelolie van Herome  is een vertroetelolie voor je nagels die je ‘s nachts laat in werken. De olie kruipt onder de nagelriem naar de wortel en herstelt zo jouw geribbelde nagels van binnenuit. Dit product is ook perfect voor droge, broze en afbladderende nagels en voorkomt ook dat de nagel splijt of breekt. Bovendien stimuleert de olie slecht groeiende nagels en verzorgt het de nagelriemen. Doordat de olie de conditie van de nagels verbeterd, worden de ribbels in jouw nagels ook gelijk behandeld! 

Nourishing Nail Oil van Herôme als voedende nagelolie

3. Hydraterende nagel gel van Herome 

De Hydraterende Nagel Gel van Herome is perfect om overdag te gebruiken en voelt fris aan. De hydraterende gel beschermt je nagels ook tegen uitdroging en houdt de nagel in topconditie! De gel kruipt onder de nagelriem naar de nagelwortel en zo worden de ribbels in jouw nagels intensief aangepakt. Extra fijn: de hydraterende gel voelt heerlijk fris aan en mag je zo vaak aanbrengen als je wilt. Wij raden je aan deze gel aan te brengen na de Voedende Nagelolie voor het beste resultaat! 

De bovenstaande producten bieden extra verzorging en optimaliseren de conditie van de nagels. Het is wel belangrijk om te weten dat een ziekte of genetische aanleg ook ribbels in je nagels veroorzaken. Heb jij zeer diepe ribbels of ontstaan er breuken in de ribbels? Neem dan contact op met je huisarts om dit te bespreken. 

Camoufleren van je geribbelde nagels?

Heb jij geribbelde nagels die je graag wil camoufleren? Daarvoor hebben wij de perfecte oplossing!
Herome Super Shine. Met deze nagelvijl polijst je eenvoudig oneffenheden weg.
Herome Ribbel Vullende Nagellak. Deze egaliserende base coat nagellak vult snel en effectief oneffenheden in de nagelplaat op.

Ridge Filling Base Coat van Herôme tegen geribbelde nagels

Meer tips en adviezen

Wil je graag meer lezen over nagelverzorging? Lees bijvoorbeeld dit blog over droge nagels, of hoe je jouw nagels sneller kunt laten groeien!

Neem eens een kijkje in onze webshop voor meer nagelverzorging producten en laat je informeren en inspireren op onze social media kanalen. Bekijk ons Youtube Kanaal, Instagram en Facebook voor meer tips en advies om jouw nagels de beste verzorging te geven!