Broze nagels? Wij hebben de beste tips op jouw nagels te versterken!

Broze nagels? Wij hebben de beste tips op jouw nagels te versterken!

Broze nagels? Wij hebben de beste tips op jouw nagels te versterken!

Heb je last van slappe, broze nagels die snel breken of dubbelvouwen? Je bent niet de enige; veel mensen hebben hier last van! Door te weten hoe broze nagels ontstaan en hoe je het beste je nagels kan verzorgen, kan je jouw zwakke nagels in no time versterken! 

Wat zijn broze nagels?

Symptomen van broze nagels zijn bij iedereen anders, maar je kan vaak spreken van zwakke nagels als je klachten hebt als: 

  • Afbrekende nagels
  • Gespleten nagels
  • Nagels die dubbelvouwen
  • Ingescheurde nagels
  • Losgelaten nagels

Wat is de oorzaak van broze nagels?

De sterkte van jouw nagels zijn grotendeels genetisch bepaald, maar andere factoren spelen ook een rol.  De precieze oorzaak van broze nagels is bij iedereen anders. Vaak gaat het gepaard met ouder worden, lang nagellak dragen, kunstnagels dragen, medicijngebruik of langdurig watercontact. 

Tips om jouw nagels sterker te maken

Het kan erg vervelend zijn om last te hebben van broze nagels…Daarom hebben wij onze beste tips op een rijtje gezet om ervoor te zorgen dat jij weet hoe jij je nagels kan versterken! 

Tip 1. Vermijd watercontact

Door vaak in en uit het water te gaan, treed er een constante wisseling op van hydratatie en dehydratatie. Hierdoor neemt de nagelplaat te veel vocht op en kan hij broos worden. Zorg er dus voor dat je rubberen handschoenen aantrekt als je bijvoorbeeld de afwas gaat doen om broze nagels te voorkomen!

Tip 2. Vermijd chemische stoffen

Chemische stoffen, zoals schoonmaakmiddelen en nagellakremover op basis van aceton zijn echt funest voor je nagels. Daarnaast is het belangrijk altijd nagellakremover zónder aceton te gebruiken. Aceton haalt namelijk vocht uit je nagels wat uiteraard niet gewenst is. Kijk hier voor onze verschillende nagellak removers zonder aceton. De nagellak removers van Herome drogen je nagels niet uit en verzorgen ze!

Tip 3. Gebruik onze nagelverharder

In 30 dagen harde lange nagels, wie wil dat nou niet? Het product: Herome Nagelverharder is speciaal ontwikkeld om zwakke, slappe en snel scheurende nagels te versterken. Onze Nagelverharders maken gegarandeerd jouw nagels binnen twee weken harder en sterker! Wij bieden drie diverse varianten aan:

  • Nagelverharder Sensitive: heb je gevoelige nagels? Dan is deze nagelverharder ideaal voor jou. De toegevoegde keratine zorgt ervoor dat deze nagelverharder de conditie van je nagels verbetert.
  • Nagelverharder voor sterke nagels: heb je zwakke nagels? Met deze nagelverharder krijg je binnen no-time sterkere nagels. Probeer het zelf en sta versteld van het resultaat.
  • Nagelverharder extra sterk:  Heb je extreem zwakke nagels? Dan is dit de uitkomst voor je: dit is de onbetwiste nummer één onder de nagelverharders. Met de unieke Herome Nagel verharder Extra Strong krijg je in een mum van tijd ijzersterke nagels en verklein je de kans op scheurtjes en afgebrokkelde nagels!

Broze nagels versterken met de Herôme nagelverharder

Tip 4.  Verzorg je nagels goed

Lak jij vaak je nagels of gebruik je kunstnagels om de brosheid te verbergen? Dan is het heel belangrijk dat je je broze nagels versterkt met de juiste verzorging, nadat je de lak er af hebt gehaald of je kunstnagels hebt verwijderd. Onze amandelolie voor beschadigde nagels is hier perfect voor. Deze rijke amandelolie met vitamines en mineralen herstelt extreem beschadigde nagels en voedt de nagel tot in de kern. 

Speciale verzorging na het dragen van kunstnagels of bij medicijngebruik 

Ook hebben wij een nagelverzorgingspakket welke speciaal is ontwikkelt voor na het verwijderen van kunstnagels of bij langdurig gebruik van medicatie. Dit pakket omvat alles: van herstel tot verzorging van jouw nagels. Klik hier voor meer informatie. 

Droom je van lange nagels, maar splijten of scheuren ze snel? Ook hier hebben de specialisten van Herome speciaal een pakket voor samengesteld. Hét alles-in-een nagelverzorgingspakket voor zwakke en spijtende nagels. De handige mini-producten in deze manicure sets zijn ideaal om kennis te maken met de uitgebreide collectie nagelverzorging van Herome. 

Meer Tips en Advies over Nagelverzorging?

Wil je weten hoe jij je nagels nog sterker en gezonder kunt maken? Kijk hier voor de 6 tips voor sterke nagels en klik hier voor jouw perfecte thuis manicure in slechts 5 stappen! Veel plezier!