Alles wat jij wil weten over de Herome nagelverharder

Alles wat jij wil weten over de Herome nagelverharder

Alles wat jij wil weten over de Herome nagelverharder

Droom jij ook van lange, sterke en mooie nagels? Lijkt deze droom onmogelijk omdat je nagels om de haverklap breken? Dan is de nagelverharder jouw redder in nood! Wij vertellen je meer over de soorten nagelverharder, hoe het werkt en wanneer je een nagelverharder nodig hebt.

Wanneer heb ik een nagelverharder nodig?

Voor je meteen in de weer gaat met een nagelverharder, moet je eerst even kijken naar je eigen hand- en nagelverzorging. Slappe nagels (die dus zo snel breken) kunnen namelijk verschillende oorzaken hebben:

  • Je hanteert een verkeerde vijltechniek waarbij je een zigzagbeweging maakt. Deze beweging zorgt ervoor dat de nagelplaten openspringen, waardoor water en vuil vrij spel krijgen. Het water, vuil en lucht maken de nagels kwetsbaar. Je nagels breken eenvoudig. Probeer eerst de juiste vijltechniek. Merk je al snel dat je nagels sterker worden? Dan is een nagelverharder wellicht niet nodig.
  • De nagels zijn uitgedroogd door veel gebruik van water en/of schoonmaakmiddelen. Ook in de tuin werken kan de nagels uitdrogen. Droge nagels missen vocht en voedingsstoffen. De nagelplaten laten hierdoor in kleine stukjes los of je nagels worden extreem dun. Deze dunne nagels scheuren dan makkelijk af. Herken je dit? Probeer eerst de nagels te voeden met een verzorgende nagelolie.
  • Je hebt zojuist nepnagels verwijdert waardoor je nagels dun en breekbaar zijn. Ook hier speelt eerst de juiste nagelvoeding een belangrijke rol. Door de nepnagels is de nagelstructuur enorm beschadigd. Ook de nagelriemen hebben een flinke klap gehad. Verzorg in dit geval eerst je nagels met behulp van de handige Nail Essential Set.

Ondanks de juiste vijltechniek en verzorging toch last van slappe nagels? Dan is de nagelverharder een absolute aanrader! Zo tover jij slappe nagels om tot ijzersterke nagels.

Herôme nagelverharder Strong van de nagelverharder varianten

Welke nagelverharder heb ik nodig?

Herôme heeft 3 verschillende soorten nagelverharders.

Nail Hardener Sensitive
Speciaal voor de dames die zeer kwetsbare of gevoelige nagels hebben. De milde en effectieve nagelverharder houdt rekening met deze kwetsbaarheid.

Nail Hardener Strong
De Nail Hardener Strong is dé nummer 1 in Nederland voor het versterken van de nagels. De mooie glans van de lak zorgt ook voor een verzorgde uitstraling. Zo kan jij de kuur van nagelverharder eenvoudig afmaken.

Nail Hardener Extra Strong
Voor de extreme zwakke nagels adviseert Herome de Nail Hardener Strong. Deze nagelverharder bevat een grotere concentratie werkzame stoffen, waardoor de nagels sterker worden. Ook deze nagelverharder heeft een mooie glans.

Hoe werkt een nagelverharder?

Elke nagelverharder heeft dezelfde gebruiksaanwijzing en gebruiksduur. Volg deze stappen op om binnen een handomdraai mooie, lange en sterke nagels te krijgen. Mooie handen en nagels zijn voor iedereen mogelijk!

Dag 1: Breng een laag van de nagelverharder aan.

Dag 2: Herhaal en breng een tweede laag Nail Hardener aan.

Dag 3: Verwijder de laagjes met de Caring Nail Polish Remover en breng een nieuwe laag van de nagelverharder aan.

Dag 4: Breng een tweede laagje Nail Hardener aan.

Herhaal dit stappenproces 30 dagen lang.

Herôme nagelverharders

Tips en advies

Wil jij meer weten over het kiezen van de juiste nagelverharder? Of heb je vragen over de nagelolie of Nail Essential Set? Stuur ons dan vooral een bericht via Facebook of Instagram. Uiteraard kan je jouw vraag ook stellen in onze comment section.