Oplossing voor kloven

Dé oplossing voor pijnlijke kloven

Kloven komen het meeste voor op handen, vingers en voeten. Het zijn kleine barstjes die ontstaan doordat erg droge huid gaat barsten. Ze kunnen uitgroeien tot bloedende wondjes.

Oorzaak van kloven:

• Vooral in de winter ontstaan kloven door droge lucht in en buitenshuis. De lucht wordt binnenshuis droger door de verwarming.
• Ook kan je huid uitdrogen door contact met water of reinigingsmiddelen, bijvoorbeeld bij afwassen.
• Als je huid aan extra druk en wrijving blootgesteld is ontstaan er eelt op de zones die de meeste druk ondervinden. Deze plaatselijke verdikking is heel erg droog en leidt daardoor vaak tot kloven.
• Vooral mensen met een aanleg voor handeczeem of mensen met psoriasis zijn gevoelig voor kloven.

Wil je eenmaal ontstane kloven verzachten en verwijderen? Verzorg ze dan met een kalmerende en verzorgende crème die de huid weer zacht en soepel maakt. Kies hieronder jouw geschikte crème.

Gebruik bij voorkeur Intensiteit
Herôme Cure for Chapped Skin ’s Nachts op handen en/of voeten ★★★
Herôme Cream for Chapped Skin Overdag op handen ★★☆
Herôme Chapped Skin Foot Cream Overdag op voeten ★★☆

 

Mensen met kloofjes aan hun vinger die ook nog eens veel werk met de handen verrichten weten dat kloofjes erg langzaam genezen. Het probleem met kloven aan de vinger is bovendien dat zij nauwelijks de kans krijgen om te genezen: één beweging met de vinger kan voldoende zijn om de kloof weer open te laten springen. De Herôme Cure for Chapped Skin is een rijke intensieve crème die je handen ’s nachts laat herstellen.

Let op:
Gebruik géén crèmes met minerale oliën zoals paraffinum en vaseline. Deze sluiten de poriën af doordat ze een laagje op je huid leggen. Op termijn zal je huid nog meer uitdrogen.

Gerelateerde producten

 • Cream For Chapped Skin

  13.98
 • Cure for Chapped Skin

  11.99
 • Chapped Skin Foot Cream

  Chapped Skin Foot Cream

  14.95

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde berichten

 • Tips tegen wintertenen

  Wintertenen verwijzen naar een abnormale reactie van de huid op kou. Bij deze aandoening krijg je na blootstelling aan kou een...
 • Stappenplan voetverzorging!

  “Verwaarloosde” voeten worden gekenmerkt door een droge huid, eeltvorming en soms zelfs kloven op de hielen. Volg onderstaande stappen voor...
 • Last van een droge voeten en kloven?

  Het is niet het meest gezellige onderwerp, maar wel iets waar veel mensen last van hebben: een droge huid en...