Voorkom gerimpelde handen met de juiste verzorging
Voorkom gerimpelde handen met de juiste verzorging

Voorkom gerimpelde handen met de juiste verzorging

Wist jij dat je handen je leeftijd verraden? En wist je dat de eerste tekenen van huidveroudering beginnen vanaf je 25ste levensjaar? Zorg dat je snel begint met de juiste huidverzorging om rimpelhanden te voorkomen! Wij geven je enkele tips om veroudering van je handen tegen te gaan. 

Handcrème is een must

Het effect van handcrème is vele malen bewezen. Onderzoekers hebben meerdere testpersonen van jongs af aan dagelijks handcrème op één hand laten aanbrengen. Het verschil tussen beide handen was ongelofelijk. De onbehandelde droge hand bevatte vele rimpels en vlekjes. Bij de behandelde goed gehydrateerde hand was totaal geen huidveroudering zichtbaar. Het belang van handcrème bij het voorkomen van gerimpelde handen is dus wetenschappelijk aangetoond. Investeren in een goede handcrème is dus een must! 

Bescherm je handen voor de zon

Net als je gezicht, worden ook je handen de hele dag door blootgesteld aan de zon en andere schadelijke invloeden. Het is daarom erg belangrijk om een hydraterende handcrème met SPF te gebruiken. Zo worden je handen optimaal beschermd en verzorgd. 

De beste producten tegen huidveroudering op je handen

1. De Micro Dermabrasion Anti Aging van Herome is een zuiverende peeling die speciaal is ontwikkeld voor de rijpere huid. De peeling verwijdert dode huidcellen en helpt bij het verminderen van ouderdomsvlekken en ongewenste pigmentatie van de huid. Door een intensieve zuivering van de huid op de handen worden oneffenheden geëgaliseerd. Je handen worden beschermd tegen uitdroging en de doorbloeding wordt ook nog eens bevorderd. Het resultaat: stralende, zachte handen.

2. De beschermende handcrème van Herome is niet alleen de perfecte oplossing voor een droge handen, het heeft ook een zonbeschermingsfactor. Doordat de crème SPF bevat, worden je handen optimaal beschermd tegen de schadelijke invloeden van zonlicht. Dit zorgt ervoor dat huidveroudering wordt tegengegaan en voorkomt potentiële rimpelhanden. 

3. De Hand Cream Extra Anti Aging van Herome is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van verouderde handen. Door cel vernieuwing te activeren, worden vertraagde huidfuncties weer actief. De crème bevat Uv-filters die de huid beschermt tegen de invloeden van de zon en door de toevoeging van retinol, wordt hyperpigmentatie behandeld. 

Beschermende handcréme van Herôme

Meer tips en advies 

Bekijk hier alle andere handcrèmes van Herome om te zien welke het beste bij jou past. Altijd op de hoogte blijven van de laatste hand en nagelverzorging? Volg ons op Youtube, Instagram en Facebook voor meer tips en advies om jouw handen de beste verzorging te geven.