Niet alleen desinfecteren, óók insmeren!
Niet alleen desinfecteren, óók insmeren!

Niet alleen desinfecteren, óók insmeren!

In deze tijden van Corona is het advies: grondig en vaak je handen wassen. Daar komt nu een extra stap bij. Na het desinfecteren is het van belang je huid te hydrateren met een vette crème. Zo voorkom je dat schimmels en bacteriën je systeem binnendringen.

Smeren, smeren, smeren

Door het vele gebruik van water en zeep ligt uitdroging van de handen op de loer. Die uitdroging veroorzaakt niet alleen pijnlijke kloofjes, maar ook bacteriën en schimmels kunnen hierdoor je lichaam binnendringen. Gelukkig kun je er iets aan doen. Het Huidfonds adviseert na iedere wasbeurt altijd een vette crème te gebruiken. Hierdoor houdt de huid haar sterke barrièrefunctie tegen schadelijke indringers.

S.O.S CRÈME

De handverzorgingsproducten van Herome beschermen de handen niet alleen, maar zijn ontwikkeld om intensief te voeden en te herstellen. Bovendien zijn ze geschikt voor ieder huidtype.

De Cream For Chapped Skin is een s.o.s. crème in een hygiënische pompflacon die de huid beschermt, herstelt en versterkt. Deze vette creme herstelt een zeer droge of beschadigde huid. Heb jij snel last van kloofjes, barstjes of wondjes op je handen? Dan in de Cream For Chapped Skin dé handcreme voor jou.De verzorgende ingrediënten als sheabutter, aloë vera, vitamine E, vitamine B5, lanoline, bisabolol en allantoïne verhogen de weerstand van de huid en helpen uitdroging te voorkomen. Gebruik de crème meerder keren per dag voor een optimaal resultaat.

Ook de 24Hour Protective Hand Cream hydrateert en beschermt de handen 24 uur lang, zodat de ruwe huid weer kan herstellen. Deze handcrème is vooral geschikt voor een droge tot normale huid. Beide huidtypes hebben namelijk vocht inbrengende handcrèmes nodig. De 24 Hour Protective Hand Cream houdt de huid soepel, zacht en gezond. Bij een droge huid adviseren wij om de handcrème meerdere keren per dag te gebruiken Zo hou je de vochtbalans van de huid op peil. De huidconditie is binnen twee weken verbeterd. Ook niet geheel onbelangrijk nu de zon zich weer laat zien: de crème bevat een SPF.

De Overnight Hand Mask is ideaal voor mensen die gedurende de dag hun handen niet kunnen verzorgen. Het handmasker is geschikt voor elk huidtype. Breng een dikke laag van dit masker aan voor het slapengaan, zodat het gedurende de nacht goed kan intrekken. Resultaat: wakker worden met zijdezachten handen. De Overnight Hand Mask heeft een celvernieuwende werking en stimuleert de bloedcirculatie voor een goede weerstand van de huid. Je huid is zacht, verzorgt en beschermt tegen schadelijke indringers!

Speciaal voor de gevoelige huid heeft Herome de Handcream Sensitive. De verzachtende ingredienten zoals kamille- en komkommerextract kalmeren de geirriteerde huid. Ook is de creme parfumvrij. Jouw ruwe, geirriteerde en gevoelige huid tover je eenvoudig om in fluweerzachte handen.

 

 

Wil jij advies over welke handcrème het beste bij jou past? Laat een reactie achter of stuur een berichtje via social media. Herome heeft voor elk huidtype dé perfecte handcrème.