Niet alleen desinfecteren, óók insmeren!

In deze tijden van Corona is het advies: grondig en vaak je handen wassen. Daar komt nu een extra stap bij. Na het desinfecteren is het van belang je huid te hydrateren met een vette crème. Zo voorkom je dat schimmels en bacteriën je systeem binnendringen.

Smeren, smeren, smeren

Door het vele gebruik van water en zeep ligt uitdroging van de handen op de loer. Die uitdroging veroorzaakt niet alleen pijnlijke kloofjes, maar ook bacteriën en schimmels kunnen hierdoor je lichaam binnendringen. Gelukkig kun je er iets aan doen. Het Huidfonds adviseert na iedere wasbeurt altijd een vette crème te gebruiken. Hierdoor houdt de huid haar sterke barrièrefunctie tegen schadelijke indringers.

S.O.S CRÈME

De handverzorgingsproducten van Herôme beschermen de handen niet alleen, maar zijn ontwikkeld om intensief te voeden en te herstellen. Bovendien zijn ze geschikt voor ieder huidtype.

De Cream For Chapped Skin is een s.o.s. crème in een hygiënische pompflacon die de huid beschermt, herstelt en versterkt. Ingrediënten als sheabutter, aloë vera, vitamine E, vitamine B5, lanoline, bisabolol en allantoïne verhogen de weerstand van de huid en helpen uitdroging te voorkomen.

 

Ook de 24Hour Protective Hand Cream hydrateert en beschermt de handen 24 uur lang, zodat de ruwe huid weer kan herstellen. De huidconditie is binnen twee weken verbeterd. Ook niet geheel onbelangrijk nu de zon zich weer laat zien: de crème bevat een SPF.

 

 

De Overnight Hand Mask heeft een celvernieuwende werking en stimuleert de bloedcirculatie voor een goede weerstand van de huid. Breng een dikke laag van dit masker aan voor het slapengaan, zodat het gedurende de nacht goed kan intrekken. Resultaat: wakker worden met zijdezachten handen.

 

Geef een reactie