Hand- en nagelverzorging in het vliegtuig

Een (lange) vliegreis voor de boeg? Met de fijnste hand- en nagelverzorgingsproducten in het vliegtuig besteed je de tijd in de lucht nuttig en ontspannend. Pluspunt: je landt met perfect verzorgde handen op de plaats van bestemming. Deze nail essentials hebben een reisvriendelijk formaat en mogen zonder problemen met je meereizen in je handtas.

Schone nagels on the go

Geen tijd gehad je oude nagellak te verwijderen? Klaar het klusje in de lucht met de Caring Nail Polish Remover Pads. Deze zachte nagellakremover-pads zitten in een handzame verpakking en zijn daardoor ideaal voor onderweg. Voor geuroverlast hoef je niet bang te zijn: de pads zijn mild van geur. De remover pads bevatten verzorgende stoffen, waaronder lanoline en D-panthenol, en juist geen aceton. Hierdoor drogen je nagels niet uit en blijven ze mooi. Wel zo prettig, met die toch al droge lucht in het vliegtuig.

Vijl je nagels in model

Niets zo fijn als rustig je tijd kunnen nemen voor het vijlen van je nagels. De Glass Nail File Travelsize is een hoogwaardige glazen nagelvijl in compact reisformaat, waardoor-ie in iedere tas past. Besteed tijdens je vlucht aandachtig de tijd aan het in model vijlen van je nagels, waarbij je altijd één kant op vijlt en geen ‘zagende’ bewegingen maakt. Ook handig voor je op vakantie gaat: de glazen vijl sluit de nagelplaat af, waardoor water en vuil buiten worden gehouden. Reinig je vijl na met Direct Desinfect Spray, die óók mee mag in je tas.

Frisse handen zonder water

Waar je thuis altijd water en zeep tot je beschikking hebt, wil handen wassen nog weleens een uitdaging zijn wanneer je onderweg bent. De Direct Desinfect Spray zit in een reisvriendelijke flacon (75 ml) en zorgt ieder moment van de dag voor frisse, schone handen – dus ook op grote hoogte. De desinfecterende spray bestrijdt bacteriën effectief en snel, en da’s geen overbodige luxe na door de douane te zijn gegaan en de paspoortcontrole te hebben gehad. Omdat de spray mild is, wordt de huid niet uitgedroogd.

Bescherm en hydrateer je handen

De lucht in het vliegtuig is vaak erg droog. Geen pretje voor je huid. Sterker nog: een huid die voor lange tijd wordt blootgesteld aan droge lucht heeft moeite met het vasthouden van vocht. Dit geldt ook voor je handen. Om ervoor te zorgen dat je handen niet uitdrogen, zijn hydrateren en smeren de toverwoorden. Smeer je huid ieder uur in met een verzorgende handcrème, zoals Hand Cream Daily Protection. Deze niet-vette, hydraterende handcrème zit in een flacon van 75 ml en mag dus mee in je handbagage. Verzorg je handen onderweg regelmatig met handcrème om uitdroging te voorkomen en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Dé musthave voor de ultieme hand- en nagelverzorging in het vliegtuig.

Laat je nagels weer stralen

Wie naar een ver oord vliegt en dus wat langer de tijd heeft, neemt de Nail Essentials Set mee in haar handbagage. Heb je last van droge nagels? Dan is het setje voor droge en geribbelde nagels een goede keuze. De travel size-mini’s (4 ml) in deze handige set herstellen de conditie van je nagels (Nourishing Nail Oil), geven je nagels een prachtige glans door te vijlen (Super Shine) en vullen ribbels (Ridge Filling Base Coat). Zowel de olie als de basecoat moeten even drogen, waardoor deze mini-manicure ideaal is voor in het vliegtuig.

Ook voor zwakke nagels is er een Nail Essentials Set, met daarin onder meer een mini (4 ml) van de Nail Hardener Strong en een verzorgende crème (3 ml) voor gescheurde en geïrriteerde nagelriemen, onze Cuticle Cream.

Heb je net afscheid genomen van je kunstnagels en kunnen je nagels weer een boost gebruiken? Of zijn je nagels zwakker door medicijngebruik? Dan is de set met daarin de Exit Damaged Nails, Cuticle Night Repair en Nail Hardener Sensitive een aanrader. Alle producten komen door de douane; ze zijn 7 ml, 1,3 gram en 4 ml.

Wat zijn jouw hand- en nagelverzorging essentials op vakantie?

Geef een reactie