Handverzorging: wat neem je mee op reis?
Handverzorging: wat neem je mee op reis?

Handverzorging: wat neem je mee op reis?

Yes, de vakantie is geboekt! Maar wat neem jij mee op reis? Heb je aan handverzorging gedacht? Door de droge lucht in het vliegtuig kan je huid snel uitdrogen. Het is dus heel belangrijk om deze goed te hydrateren. Maar welke handverzorgingsproducten zijn handig om mee te nemen? Met deze ik ga op reis checklist weet jij zeker dat je de juiste producten mee hebt, die ook nog eens niet te veel ruimte in beslag nemen.  

1. Nagellak remover pads

Je nagellak nog half op je nagels? Voor mooie verzorgde handen is dit natuurlijk een no-go! Zorg er dus voor dat je deze er vanaf hebt gehaald. Geen tijd gehad vooraf? Klaar het klusje in de lucht met de Nagellak Remover Pads van Herome. Deze zachte nagellak remover-pads zitten in een handzame verpakking en zijn daardoor handig voor op reis. Voor geuroverlast hoef je niet bang te zijn: de pads zijn mild van geur. De remover pads bevatten verzorgende stoffen, waaronder lanoline en D-panthenol en juist geen aceton. Hierdoor drogen je nagels niet uit en blijven ze mooi. 

2. Nagelvijl in reisformaat

Een nagelvijl is een van de handigste reisartikelen. Niets is zo fijn als rustig je tijd kunnen nemen voor het vijlen van je nagels!  De Glazen Nagelvijl van Herôme is perfect voor op reis door de compacte reisformaat, waardoor die in iedere tas past. Besteed tijdens je vlucht aandachtig de tijd aan het in model vijlen van je nagels, waarbij je altijd één kant op vijlt en geen ‘zagende’ bewegingen maakt. Ook handig voor je op vakantie gaat: de glazen vijl sluit de nagelplaat af, waardoor water en vuil buiten worden gehouden. Reinig je vijl na met Desinfect Pocket Spray, die óók mee mag in je tas.

Neem de Herôme glasvijl mee op reis voor verzorgde nagels

3. Desinfecterende handgel

Waar je thuis altijd water en zeep tot je beschikking hebt, wil handen wassen nog weleens een uitdaging zijn wanneer je onderweg bent. En zoals we allemaal weten is goede handhygiëne erg belangrijk om ziektes te voorkomen! De Direct Desinfect Handgel Double Active van 30ml heeft het perfect reisformaat. Het bestrijdt bacteriën effectief en snel, en dat is geen overbodige luxe tijdens en na je lange reis, toch? 

4. Verzorgende handcrème 

Zoals we al eerder aan gaven kan de lucht in het vliegtuig je huid uitdrogen. Een huid die voor lange tijd wordt blootgesteld aan droge lucht heeft moeite met het vasthouden van vocht. Dit geldt ook voor je handen. Om ervoor te zorgen dat je handen niet uitdrogen, zijn hydrateren en smeren de toverwoorden. Smeer je huid ieder uur in met een verzorgende handcrème, zoals Hand Cream Daily Protection. Deze niet-vette, hydraterende handcrème zit in een flesje van 75 ml en mag dus mee in je handbagage. Verzorg je handen onderweg regelmatig met handcrème om uitdroging te voorkomen en de elasticiteit van de huid te verbeteren. 

5. Nagelverzorgingsset 

Heb je snel last van droge nagels?  Dan is een Nail Essentials Set een must voor in jouw handbagage! Voor droge nagels is het Nail Essential Essential set droge en geribbelde nagels een goede keuze. Deze set is makkelijk mee te nemen op reis en bestaat uit een voedende olie, de Super Shine glazen vijl en een ribbel vullende base coat. Zowel de olie als de basecoat moeten even drogen, waardoor deze mini-manicure ideaal is voor in het vliegtuig. 

Meer tips en advies

Met deze reisproducten houd je je handen tijdens je vakantie mooi en verzorgd! Wil je meer tips lezen over handverzorging? Je vindt op onze blog een reeks aan handige tips om van je handen jouw visitekaartje te maken! Benieuwd welke producten we nog meer hebben voor je handen? Bekijk al onze handverzorgingsproducten

Altijd op de hoogte blijven van de laatste trends en adviezen rondom nagel en handverzorging? Volg ons op YouTube, Instagram en Facebook.