Help je handen de winter door!

Help je handen de winter door!

Help je handen de winter door!

Heb je last van droge handen in de winter? Tijdens koude perioden vragen handen en nagels om extra verzorging. Hier volgen enkele tips voor het verzorgen van handen en nagels.

Smeren Smeren Smeren

Heb je door de kou droge schrale handen gekregen? Zorg er dan voor om regelmatig je handen in te smeren met hydraterende handcrème. Zo hou je je handen heerlijk zacht! Bekijk onze handverzorging producten online.

Recept voor zijde zachte handen

Zachte handen voelen goed aan. Help je handen een beetje en volg het recept voor zijde zachten handen. Hiervoor heb je onze verfrissende handscrub, de Herome One Minute Scrub, nodig of één van onze handcrèmes.

Stappenplan:

Maak eerst de handen vochtig en masseer vervolgens de scrub met licht ronddraaiende bewegingen in op de handen. Spoel hierna de handen af met stromend lauw water. Dep de handen voorzichtig droog en ze voelen weer zijdezacht aan! De scrub verwijdert alle dode huidcellen en laat de huid weer ademen. Laat de handen na de verfrissende scrub ontspannen met een verzorgende handcrème! Doordat de huid geen dode huidcellen meer bevat wordt deze handcrème veel beter opgenomen. Dit ritueel kan je elke week herhalen voor het beste effect. Benieuwd welke handcrème geschikt is voor jouw handen? Lees het hieronder.

Verzorgende handcrèmes Geschikt voor
Herome Hand Cream Daily Protection Normale huid (meerdere keren per dag / naar behoefte)
Herome 24 Hour Protective Hand Cream Normale huid (eenmaal per dag)
Herome Hand Cream Sensitive Gevoelige huid


Vastzittende nagelriemen?

In de winter kan het voorkomen dat nagelriemen vast komen te zitten. Vastzittende nagelriemen kunnen tot bloedens toe inscheuren en maken de nagels er niet mooier op. Daarnaast remt het ook nog eens de nagelgroei. Breng de Herôme Cuticle Remover aan op de nagelriemen om deze pijnlijke onsierlijke nagelriemen te voorkomen. Laat deze gel enkele minuten inwerken. De nagelriemen zijn nu zacht en kunnen eenvoudig terug geduwd worden met de Herôme Cuticle Pusher.

Voorkom haakjes

Tevens kan het ook gebeuren dat je last krijgt van haakjes in de winter. Om haakjes aan nagels te voorkomen gebruik je het liefst een glazen vijl (Herôme Glass Nail File). Vijl altijd van buiten naar binnen zonder zagende bewegingen te maken. Breng na het vijlen een lak aan op de nagels, kies voor een nagellak met glans of met een kleurtje. Dit zorgt ervoor dat de nagels er verzorgd uitzien.

Benieuwd welke nagel trends het goed doen in de winter? Lees het in onze blog over wintertrends.