Help je handen de winter door!

Help je handen de winter door!

Help je handen de winter door!

Heb je last van droge handen in de winter? Tijdens koude perioden vragen handen en nagels om extra verzorging. Hier volgen enkele tips voor het verzorgen van handen en nagels.

Smeren Smeren Smeren

Heb je door de kou droge schrale handen gekregen? Zorg dan voor schone handen waarop je regelmatig hydraterende handcrème aanbrengt. Zo hou je je handen heerlijk zacht!

Recept voor zijde zachte handen:

Ervaar onze verfrissende handscrub, de Herome One Minute Manicure. Maak eerst de handen vochtig en masseer vervolgens de scrub met licht ronddraaiende bewegingen in op de handen. Spoel hierna de handen af met stromend lauw water. Dep de handen voorzichtig droog en ze voelen weer zijdezacht aan! De scrub verwijdert alle dode huidcellen en laat de huid weer ademen. Laat de handen na de verfrissende scrub ontspannen met een verzorgende handcrème! Doordat de huid geen dode huidcellen meer bevat wordt deze handcrème veel beter opgenomen.

Verzorgende handcrèmes Geschikt voor
Herome Hand Cream Daily Protection Normale huid (meerdere keren per dag / naar behoefte)
Herome 24 Hour Protective Hand Cream Normale huid (eenmaal per dag)
Herome Hand Cream Sensitive Gevoelige huid

Vastzittende nagelriemen?

Vastzittende nagelriemen kunnen tot bloedens toe inscheuren en maken de nagels er niet mooier op. Daarnaast remt het ook nog eens de nagelgroei. Breng de Herôme Cuticle Remover aan op de nagelriemen om deze pijnlijke onsierlijke nagelriemen te voorkomen. Laat deze gel enkele minuten inwerken. De nagelriemen zijn nu zacht en kunnen eenvoudig terug geduwd worden met de Herôme Cuticle Pusher.

Voorkom haakjes

Om haakjes aan nagels te voorkomen gebruik je het liefst een glazen vijl (Herôme Glass Nail File). Vijl altijd van buiten naar binnen zonder zagende bewegingen te maken.

Trendy nagels
Breng na het vijlen een lak aan op de nagels. Een blanke lak valt niet heel erg op, maar zorgt voor glanzende nagels die er verzorgt uitzien.
Daar staat tegenover dat gekleurde lakken helemaal trendy zijn. Dus ga voor colourfull!