Dé vier must-haves voor dagelijkse nagelverzorging
Dé vier must-haves voor dagelijkse nagelverzorging

Dé vier must-haves voor dagelijkse nagelverzorging

Om je handen en nagels mooi te houden, hebben ze dagelijks wat pampering nodig. En dat hoeft echt geen uren te duren. Met deze fijne producten en dit quick & easy stappenplan is de verzorging van je nagels een fluitje van een cent.

1. Nourishing Nail Oil

Droge nagels breken sneller en zorgen er voor dat ze minder snel groeien. Zonde! De Herome Nourishing Nail Oil is je redder in nood. De verzorgende olie herstelt en verbetert de conditie van je nagels, maakt harde nagels weer buigzaam en voorkomt splijten en afbreken. Met de nagelolie sla je bovendien twee vliegen in één klap, want het is ook lief voor je nagelriemen.

2. Cuticle Night Repair Wonderpen

Binnen een week mooie, verzorgde nagelriemen zonder velletjes en wondjes? De Cuticle Night Repair Wonderpen doet wonderen. Breng het serum aan op je nagelriemen, masseer deze voorzichtig met het kwastje en laat het dan de hele nacht intrekken. Droge en gescheurde nagelriemen worden in een wip hersteld en wondjes verdwijnen sneller dan ooit. Musthave voor op je nachtkastje!

3. Hand Cream Daily Protection

Huidveroudering begint al vanaf je 25ste, daarom is voorkomen beter dan genezen. De Hand Cream Daily Protection is een intensief verzorgende handcrème met SPF 8, die je helpt huidveroudering tegen te gaan. De vochtinbrengende, verzorgende ingrediënten stimuleren de elasticiteit van je huid en houden je handen zacht en soepel. Handig: het trekt snel in en ruikt heerlijk bloemig.

4. Glass Nail File Travelsize

Regelmatig vijlen voorkomt haakjes, scheurtjes en gebroken nagels. De onslijtbare glazen nagelvijl voorkomt ook de verkeerde vijltechniek. het zogenaamde zagen. De speciale structuur van de glazen vijl zorgt er namelijk voor dat je alleen vanaf de zijkant naar het midden kan vijlen. En dat voorkomt weer beschadigingen. Bonus: hij is ook nog eens hygiënisch in gebruik, want hij kan in de vaatwasser.

Mooie handen en nagels zijn voor iedereen mogelijk: wat is jouw tip?