De mooiste kerstcadeaus vind je bij Herome

De mooiste kerstcadeaus vind je bij Herome

De mooiste kerstcadeaus vind je bij Herome

Ook al vieren we kerst dit jaar misschien wel anders dan voorgaande jaren, het blijft de tijd van gezelligheid, liefde, lichtjes, lekker eten, waardering en dankbaarheid. En bij het ultieme kerstgevoel hoort natuurlijk een mooi presentje. Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor stralende en hartverwarmende feestdagen.

Perfect kerstcadeau

Elk jaar is het weer een struggle om op zoek te gaan naar het perfecte kerstcadeau voor je geliefden. Want wat geef je iemand die alles al heeft? Je zus, je moeder, je nicht, je tante, je (beste) vriendin, je vrouw of jezelf! Als we één ding geleerd hebben, is dat drukke vrouwen allemaal wel wat meer tijd voor zichzelf zouden willen. Want van een beetje selfcare  is niemand ooit slechter geworden. Daarom selecteert Herome voor jou de beste kerstcadeaus, waarmee je echt even een momentje voor jezelf creëert. Is dat niet het ultieme cadeau om te geven?

Kerstcadeaus voor fashionista’s

De Twinkling nails (€3,99) is zo’n product dat iedereen in zijn beautykast zou moeten hebben. Deze subtiele glitterlak geeft elke dagelijkse nagellak een instant glamour make-over. Zo ben je in een handomdraai party-ready. Extra fijn: hij is ook nog eens heel erg budget-proof.
Voor de ware modeliefhebber is de Ultimate Desire Box (18 kleuren €53,82, 100 kleuren €299) een droom om cadeau te krijgen met kerst. Met 18 of 100 kleuren uit de complete collectie van Herome match je elke outfit met de juiste nagellak. Van een stralende glitter lak tot een French manicure en een klassieke roodtint of nude, het zit er allemaal in. Je kunt ook diverse kleuren met elkaar combineren voor een sterk staaltje nail art. Welke nagellak het ook wordt: voor het kerstdiner zit je in elk geval goed.

Herôme Ultimate Desire Box als het ultieme kerstcadeau

Kerstcadeaus voor beautylovers

Nagels die constant breken, scheuren of chippen zijn enorm frustrerend. We willen allemaal wel lange, sterke nagels. En het liefst helemaal au naturel. Wie haar eigen kunstnagels net vaarwel heeft gezegd of wie wel wat extra verzorging voor haar natuurlijke nagels kan gebruiken, is geheid superblij met de Nail Essentials Set (€9,95). Voor elk nagelprobleem is er namelijk een specifieke oplossing. Er is de Nail Essentials Set Beschadigde Nagels Na Kunstnagels/Medicijngebruik, de Nail Essentials Set Droge en Geribbelde Nagels die nagels weer egaal en glanzend maakt. Met de Nail Essential Set voor zwakke en splijtende nagels richt je je op het verbeteren van de nagelconditie, onder andere door de nagelriemen aan te pakken. Elke set heeft 3 travelsize producten met precies de juiste hoeveelheid om het specifieke nagelprobleem op te lossen. Beautyliefhebbers vinden dit, zonder twijfel, het ultieme cadeau voor onder de kerstboom.

Nail Essential Set als jouw kerstcadeau

 

Kerstcadeau voor jezelf

Nu we in deze corona-tijd zo vaak onze handen moeten wassen, ligt uitdroging van je huid op de loer. Zeker nu het weer buiten koud wordt, de luchtvochtigheid daalt en de verwarming op standje tien staat. Voor je het weet heb je een droge, geïrriteerde huid met kans op pijnlijke kloofjes. Het advies is daarom: smeren, smeren, smeren met een goede handcrème. Sowieso altijd na het handen wassen en voor het slapen gaan. Je handen hebben namelijk hydratatie nodig om je natuurlijke huidbalans te kunnen herstellen. Met de 24 Hour Protective Hand Cream (10,95) bescherm je je handen tegen uitdroging en hydrateer je de huid optimaal. Zeg nu zelf: wie wil er nu geen fluweelzachte handen cadeau krijgen voor kerst?

Fluweelzachte handen als kerstcadeau met behup van een verzorgende handcreme