De cadeautips van Herome voor jouw Valentijnsdag

De cadeautips van Herome voor jouw Valentijnsdag

De cadeautips van Herome voor jouw Valentijnsdag

Ben jij nog op zoek naar een perfect cadeau voor jouw liefste vriendin? Of ben je happy singel en staat deze dag in het teken van selfcare? Dan is een cadeautje voor jezelf geen overbodige luxe! Wij hebben een selectie gemaakt met de leukste cadeautips voor Valentijnsdag.

Het perfecte cadeau

Van verleidelijk rood tot stijlvol zwart; de Ultimate Desire Box heeft voor elke gelegenheid, mood en outfit de perfecte match. De luxe giftbox is gevuld met de meest gedragen kleuren uit de Herome nagellak collectie. Met het uitgebreide kleurenpallet ben jij helemaal on trend. Of kan je juist gaan voor die klassieke uitstraling. Combineer diverse kleuren met elkaar voor een sterk staaltje nailart

Een prachtig cadeau om te geven maar nog leuker om te krijgen! De box komt in twee stralende varianten; 18 nagellak kleuren (€53,82) of ga voor jouw nagellak walhalla van 100 kleuren (€299).

Een absolute musthave voor elke fashionista.
De Ultimate Desire Box van Herome cadeau als het valentijnsdag cadeau tip

Selfcare cadeau

In deze fijne selfcare set vind je alle Herome bestsellers; van een verzorgende nagelolie tot een onmisbare nagelverharder. Breng de nagelolie aan terwijl je geniet van een romantische tranentrekker op Netflix. Of vijl je nagels in model terwijl je met vriendinnen de nieuwste roddels bespreekt. De handige set brengt jouw nagels in een onverwoestbare conditie. Mooie handen en nagels zijn voor iedereen mogelijk!

Valentijnsdag cadeau tip voor het verzorgen van de nagels met de Herôme verzorgingsset Prijs set: €39,95

Altijd handig

Nu we in deze corona-tijd zo vaak onze handen moeten wassen, ligt uitdroging van je huid op de loer. Zeker nu het weer buiten koud wordt, de luchtvochtigheid daalt en de verwarming op standje tien staat. Voor je het weet heb je een droge, geïrriteerde huid met kans op pijnlijke kloofjes en dat is natuurlijk niet zo sexy ?. Daarnaast is het ook gevaarlijk voor je gezondheid. Door een beschadigde huid kunnen bacteriën en virusssen eenvoudig binnendringen.

Bekijk ons volledige assortiment aan handcremes op de website!

Verzorgende handcreme als valentijnsdagcadeau voor jezelf of een vriend(in|)

Meer tips en advies

Wil jij nog meer cadeautips voor de leukste Valentijnsdag? Of heb je een andere vraag over hand- en nagelverzorging? Stuur ons een persoonlijk bericht via @heromecosmetics of op onze facebook pagina Heromecosmetics Benelux. Uiteraard beantwoorden we ook veel vragen in onze blogs. Neem daar eens een kijkje!