Zo blijft je nagellak langer zitten! Drie tips tegen afbladderende nagellak

Zo blijft je nagellak langer zitten! Drie tips tegen afbladderende nagellak

Zo blijft je nagellak langer zitten! Drie tips tegen afbladderende nagellak

Nadat jij je nagels hebt gelakt, hoop je natuurlijk dat het wel een tijdje mooi blijft zitten. Nagellak kan wel tegen een stootje, maar toch begint die snel af te bladeren als het in contact komt met water en chemicaliën. Langer dan 1 dag van je mooi gelakte nagels genieten? Wij geven je drie tips om je nagellak langer te laten zitten.  

Tip 1. Ontvet je nagels

Als je wilt dat je nagellak langer blijft zitten, adviseren wij je om je nagels helemaal te ontvetten zodat de nagellak goed kan hechten. Om ervoor te zorgen dat jouw nagels in perfecte staat zijn voor een laagje nagellak, zal jij je nagels dus eerst moeten reinigen. De Verzorgende Nagellak Remover van Herôme is hier perfect voor! Het toegevoegde ingrediënt Lanoline voorkomt uitdroging en geeft de nagels ook nog eens een mooie glans. En fijn: de nagellakremover is acetonvrij en heeft een aangename geur.

Tip 2. Gebruik een base coat

Als je je nagellak langer wilt houden, dan zal je toch een goede base coat moeten kopen. Een base coat is heel simpel gezien een laagje grondverf voor je nagels. Bij het verven van een muur gebruik je toch ook grondverf om de hechting van de kleurlak te verbeteren? De Ribbel Vullende Base Coat van Herôme egaliseert meteen een oneffen of ribbelige nagelplaat en is de perfecte laag ‘grondverf’ voor je nagels. Maar dat niet alleen, deze lak zorgt ook nog eens voor een strak en glimmend eindresultaat. En wie wil dat nou niet? 

Tip 3. Gebruik een top coat

Nadat je je nagels mooi hebt gelakt is het belangrijk om een beschermingslaag overheen te lakken. Als je ervoor wilt zorgen dat jouw nagellak langer blijft zitten en er mooi uit blijft zien, raden wij de Top Coat van Herôme aan. Deze lak beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf waardoor je nagellak niet gaat niet chippen. Niet alleen de perfecte bescherming laag, maar onze Top Coat zorgt ook nog eens voor een schitterende glans. Wat wil je nog meer?!

wanneer aangepast: Herôme Producten Top Coat en Base Coat voor nagellak die langer blijft zitten

Tips en advies

Nu je weet hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw nagellak langer blijft zitten, is het tijd om een nieuw kleurtje uit te kiezen! Wordt het glitter, een French manicure of juist opvallend rood?

Neem een kijkje in onze webshop voor de nieuwste kleuren van Herome Cosmetics.