5 x zomer essentials voor in je handbagage

5 x zomer essentials voor in je handbagage

5 x zomer essentials voor in je handbagage

Of je nu naar een tropisch eiland gaat, een stedentrip maakt of gewoon lekker thuis blijft: deze beauty essentials zijn altijd mooi meegenomen. De één laat je letterlijk shinen, de ander is heerlijk verzorgend. En het fijne is, ze passen allemaal in je handtas. Of handbagage…

1. Colour Revival

Een dagje strand, hike, of dagje shoppen kan de kleur van je lak nog wel eens doen vervagen. Niet handig, wanneer je ‘s avonds besluit nog even snel de deur uit te gaan en het liefst sandaaltjes aan wilt. To do: lak ze met de Colour Revival. Die herstelt de glans van je nagellak binnen enkele minuten en herstelt krasjes.

2. One Minute Scrub

Zet je ‘m bij de wasbak, dan ben je niet alleen verzekerd van altijd zachte handen, maar ook van hele blije gasten. Met de One Minute Scrub was, scrub én verzorg je je handen. Het ruikt heerlijk, namelijk naar citroen en sinaasappel. Gebruik je ‘m regelmatig, dan blijft je zomerse kleurtje langer zitten. En het fijne is dat je de One Minute Scrub ook gerust voor je voeten mag gebruiken.

3. Direct Desinfect

Je herkent het vast: die klamme handjes wanneer je het vliegtuig uit loopt, de bus uitstapt of lang in de auto hebt gezeten. Waar je ook naartoe reist, met een Direct Desinfect binnen handbereik weet je in ieder geval zeker dat je bacteriën buiten de deur houdt. Vieze geurtjes trouwens ook.

4. Highlighters

Stijgen de temperaturen boven de 25 graden, dan gaan we het liefst zo snel mogelijk de deur uit. Veel tijd voor een complete make-up look is er niet. Wist je dat een highlighter zorgt voor een mooie glow? Overdag een frisse blik, ‘s avonds een subtiele, maar sexy glans.

5. Pedicure File

De fijne kant is om je voeten te polijsten, de brede kant om eeltplekken vaarwel te zeggen. Gebruik je de Pedicure File van glas, dan voelen je voeten fluweel zacht aan. Hij is onslijtbaar en hygiënisch – je kunt ‘m gemakkelijk schoonhouden. Gladde voeten gegarandeerd.

Worden jouw handen (of voeten) nogal snel droog wanneer het warm is, dan vind je het misschien leuk om deze blog over handverzorging op reis nog te lezen. Voor nu; boeken maar! Fijne vakantie.