Thuismanicure

Wil jij mooie en verzorgde nagels zonder dat je daarvoor naar de nagelsalon moet? Geen probleem! Speciaal voor jou heeft Herome een handig stappenplan voor een thuismanicure. In slechts 5 stappen heb jij mooi en verzorgde nagels. En dat allemaal vanuit huis!

Stap 1: Reinig de handen en nagels

Een schoon begin is het halve werk! Start daarom eerst met de juiste voorbereidingen door je handen goed te reinigen. Gebruik hiervoor onze desinfecterende handgel of spray om alle bacteriën te doden voordat jij aan je thuismanicure begint. 

Daarna reinig je ook nog de nagels met een acetonvrije remover. Verwijder de laatste restjes nagellak. Ook als je geen nagellak draagt mag je deze stap niet vergeten. Met de verzorgende nagellak remover van Herome, maak je de nagels namelijk ook vetvrij. Hierdoor hecht de nagellak beter én voorkom je belletjes in je net gelakte nagels.

Stap 2: De nagels vijlen

Wist je dat de juiste vijl essentieel is voor een mooie en verzorgde thuismanicure? Veel vrouwen maken een zagende beweging tijdens het vijlen. Of knippen de nagels zelfs. Beide zorgen ervoor dat de 3 nagelplaten loskomen van elkaar. Lucht en vuil krijgen vrij spel, waardoor kwetsbare nagels op de loer liggen. De nagels breken of scheuren sneller door deze verkeerde vijltechniek. De speciale structuur van de Herome glazenvijl voorkomt dit. Daarnaast is de vijl onslijtbaar en dus super duurzaam. Na gebruik kan je hem gewoon afwassen. Dan heb jij voor je volgende thuismanicure weer een schone en werkbare vijl!

Heb je last van ribbels op de nagelplaat? Of mag je vanwege werk geen nagellak dragen? Dan is de Super Shine Vijl  een onmisbaar product. Eerst egaliseer je de nagelplaat om daarna je nagels een mooie glans te geven. Zo creëer je eenvoudig een natuurlijke look.  Bekijk ons uitgebreide assortiment aan vijlen op de webshop! Voor iedereen hebben we de perfecte match. Heb je vragen of wil je advies? Stuur ons dat een berichtje op social media of via contact. 

Glasvijl voor thuismanicure

Stap 3: Nagelriemen terugduwen

Een onmisbaar onderdeel bij je thuismanicure is de nagelriemen terugduwen. Doe je dit niet? Dan kunnen je nagelriemen vast gaan zitten op de nagelplaat, waarna ze uitdrogen en ze zelfs kunnen gaan scheuren. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Het terugduwen van de nagelriemen stimuleert namelijk de nagelgroei. Daarnaast voorkom je dat de nagelriemen gaan ontsteken. En gelukkig is het terugduwen niet zoveel werk! Doe dit maximaal 1x per week.

Gebruik de nagelriem verwijderaar om de vastzittende nagelriemen los te weken. Daarna kan je de nagelriemen terugduwen met de nagelriem duwer van Herome Pusher. Makkelijk toch? 

nagelriemen terugduwen thuismanicure

Stap 4: Lakken maar!

En dan nu het leukste gedeelte van de thuismanicure: de nagellak uitkiezen! Met ruim 200 kleuren heeft Herome voor iedere outfit en gelegenheid de juiste kleur. De verschillende nagellakken zijn vegan én zuurstof doorlatend. Met één flesje kan je ongeveer 10x je nagels lakken. 

Hou je niet van een kleurlak? Dan is de Natuurlijk Nagel Whitener echt iets voor jou! Deze doorzichtige lak accentueert de roze kleur van je nagelbed en maakt je nagelranden nog witter. 

Vergeet ook niet naar onze YouTube kanaal te gaan voor tips over het lakken van je nagels! 

Stap 5: Vergeet je handen niet

Nadat de nagellak droog is kan je nog een verzorgende handcrème aanbrengen. Door het vele handen wassen, koude wind en droge lucht van de verwarming kunnen je handen snel uitdrogen. Deze droge huid kan breken waardoor kloven ontstaan. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Voeg daarom altijd een handcrème toe aan je thuismanicure set. Ook de nagelriemen zijn gevoelig voor uitdroging. Gebruik daarvoor de Nagelriem Herstel Olie voor het slapen gaan. Deze wonderpen herstelt, verzorgt en versterkt de nagelriemen. Wondjes en velletjes zijn verleden tijd.

Handen insmeren met handcreme

Mooie handen en nagels zijn voor iedereen mogelijk!

Tips en advies

Wil jij je nagellak afstemmen op de winter trends van 2020? Deze trends hebben we voor je uitgezocht hier.  Meer tips en advies voor de beste nagelverzorging? Neem een kijkje op onze Youtube Kanaal, Instagram en Facebook

Lees alles nog rustig na in onze handleiding.

[real3dflipbook id=”1″]