Voor ouders

Voor ouders

Wat is Het Herome Prinsessenbal?
Het Herome Prinsessenbal is een jaarlijks terugkerend evenement (m.u.v. 2017) waar meisjes tot 12 jaar kans maken zich voor één dag een echte prinses te voelen. Het Herome Prinsessenbal is gekoppeld aan een of meerdere goede doelen die zich inzetten om het leven van kinderen beter te maken.
Met Het Herome Prinsessenbal willen wij kinderen op jonge leeftijd bewust maken van de problemen van andere kinderen en maatschappelijke betrokkenheid op jonge leeftijd stimuleren. Wij betrekken de kinderen in de maanden voor Het Herome Prinsessenbal bij het ophalen van het geld voor het goede doel. De grote finale en het bedrag dat wij bij elkaar hebben kunnen brengen voor het goede doel vieren wij op 18 december door middel van Het Herome Prinsessenbal.

Om kans te maken op een koninklijke uitnodiging voor Het Herôme Prinsessenbal op 18 december 2016 in het Amstel Hotel in Amsterdam moet het formulier ingevuld worden op de actiepagina hetprinsessenbal.nl. Onderdeel hiervan is het schrijven van een troonrede waarin meisjes in maximaal 100 woorden uitleggen wat zij zouden doen als zij prinses of koningin van Nederland zouden zijn om het leven van kinderen beter te maken. Graag willen wij weten wat hun droom is voor kinderen in ons land.
Het Herome Prinsessenbal is een middag met een gevuld programma in koninklijke sferen. Compleet met een luxe high tea, prachtig gedekte tafel, witte barok prinsessenstoelen en mooie prinsessenjurken. De setting is geïnspireerd op de balkonscène tijdens de kroning waar de prinsessen verschenen in gele jurken. De middag wordt begeleid door hofdames en lakeien. Ook zijn er optredens van verschillende artiesten om de 100 prinsessen te vermaken.

Stichting Het Feest! Kinderen voor elkaar en met elkaar
In 2015 heeft Herome Cosmetics Stichting Het Feest! opgericht. Stichting Het Feest! zet zich in voor kwetsbare kinderen in Nederland die wel wat hulp kunnen gebruiken. Herome Cosmetics ondersteunt al jaren diverse goede doelen en wordt ook regelmatig benaderd om goede doelen te ondersteunen met donaties. Maar Herôme heeft een weloverwogen beslissing gemaakt en besloten dat wij onze steun zullen geven aan goede doelen zullen die zich richten op kinderen. Kinderen hebben de toekomst! Wij vinden het belangrijk om kinderen op jonge leeftijd bewust te maken van de problemen van andere kinderen en maatschappelijke betrokkenheid op jonge leeftijd te stimuleren. Het doel is om kinderen op jonge leeftijd bewust te maken van de problemen van andere kinderen en stimuleert zo maatschappelijke betrokkenheid op jonge leeftijd.

Stichting Het Feest! steunt goede doelen op het gebied van;
• Armoede
• Gezondheid
• Sport

De kinderen leveren als ambassadeurs van Stichting Het Feest! een grote rol bij het ophalen van geld voor de goede doelen. Het is de bedoeling dat kinderen van scholen langs de deuren gaan om slingers, ballonnen en andere feestartikelen te verkopen. De opbrengst van Stichting Het Feest! komt ten goede aan goede doelen die zich uitsluitend richten op armoede, gezondheid, leren lezen en schrijven en de mogelijkheid tot sporten voor kinderen in Nederland. Jaarlijks worden goede doelen uitgekozen waar de inzet en donatie naartoe gaat. Dit jaar gaat de gehele opbrengst naar de volgende 3 geweldige doelen: Stichting Jarige Job, Stichting Kinderarmoede en Zeldzame Ziekte Fonds. Tijdens Het Herôme Prinsessenbal op 18 december worden de cheques uitgereikt aan de goede doelen.

Heeft u nog meer vragen?
Neem contact op met Stichting Het Feest! op: 020-7894076 of via info@stichtinghetfeest.nl