Hoe kunt u een handje helpen?

Stichting Het Feest! Kinderen voor elkaar en met elkaar
In 2015 heeft Herome Cosmetics Stichting Het Feest! opgericht. Stichting Het Feest! zet zich in voor kwetsbare kinderen in Nederland die wel wat hulp kunnen gebruiken. Herome Cosmetics ondersteunt al jaren diverse goede doelen en wordt ook regelmatig benaderd om goede doelen te ondersteunen met donaties. Maar Herome heeft een weloverwogen beslissing gemaakt en besloten dat wij onze steun zullen geven aan goede doelen zullen die zich richten op kinderen. Kinderen hebben de toekomst! Wij vinden het belangrijk om kinderen op jonge leeftijd bewust te maken van de problemen van andere kinderen en maatschappelijke betrokkenheid op jonge leeftijd te stimuleren. Het doel is om kinderen op jonge leeftijd bewust te maken van de problemen van andere kinderen en stimuleert zo maatschappelijke betrokkenheid op jonge leeftijd.

Stichting Het Feest! steunt goede doelen op het gebied van;
• Armoede
• Gezondheid
• Sport

De kinderen leveren als ambassadeurs van Stichting Het Feest! een grote rol bij het ophalen van geld voor de goede doelen. Het is de bedoeling dat kinderen van scholen langs de deuren gaan om slingers, ballonnen en andere feestartikelen te verkopen. De opbrengst van Stichting Het Feest! komt ten goede aan goede doelen die zich uitsluitend richten op armoede, gezondheid, leren lezen en schrijven en de mogelijkheid tot sporten voor kinderen in Nederland. Jaarlijks worden goede doelen uitgekozen waar de inzet en donatie naartoe gaat. Dit jaar gaat de gehele opbrengst naar de volgende 3 geweldige doelen: Stichting Jarige Job, Stichting Kinderarmoede en Zeldzame Ziekte Fonds. Tijdens Het Herome Prinsessenbal op 18 december worden de cheques uitgereikt aan de goede doelen.

Laten wij daarom de handen ineen slaan om dit jaar nóg meer geld in te zamelen voor deze goede doelen!

Hoe kunt u een handje helpen?

Uw eigen zaal in het Amstel Hotel
Voor 1 dag is bijvoorbeeld de Spiegelzaal voor u of uw bedrijf en draagt zij uw bedrijfsnaam! Er worden televisieopnames gemaakt en er zal veel pers aanwezig zijn.

Tarieven zalen
Spiegelzaal: 10.000 euro Sarphatizaal: 5.000 euro
Mauritszaal: 3.000 euro Stadhouderszaal: 4.000 euro
Tuinzaal: 3.000 euro Tulpzaal: 3.000 euro

Sponsor een echte prinsessenstoel!
De prinsessen zullen op 100 witte prinsessenstoelen het bal beleven. Deze bijzondere witte barokstoelen zijn de droom van elk kind en staan symbool voor het gevoel van jarig zijn. Door deze stoel te sponsoren wordt de stoel na het bal uw eigendom. De stoel zal fungeren als een echte trofee in uw pand! Deze stoel sponsort u al voor 300 euro.

Sponsor een tafel met 10 prinsessenstoelen!
Eén van de 10 tafels tijdens Het Herome Prinsessenbal sponsoren erop inclusief 10 stoelen. Deze set sponsort u al voor 5.000 euro.

Interesse? U kunt hier het digitale formulier downloaden, invullen en mailen naar info@stichtinghetfeest.nl OF Neem contact op met Stichting Het Feest! op 020-7894076 of via info@stichtinghetfeest.nl

Wilt u onze held worden? Doneer een mooi bedrag voor het goede doel..

Cadeaus sponsoren
Wij zoeken voor Stichting Jarige Job nog cadeaus voor meisjes tussen de 10 en12 jaar. Doneer 500 of 1.000 producten voor de verjaardagcadeaus van deze kinderen.

Interesse? Neem contact op met Stichting Het Feest! op 020-7894076 of via info@stichtinghetfeest.nl

Wat is Het Herome Prinsessenbal?
Het Herome Prinsessenbal is een jaarlijks terugkerend evenement waar meisjes tot 12 jaar kans maken zich voor één dag een echte prinses te voelen. Het Herome Prinsessenbal is gekoppeld aan een of meerdere goede doelen die zich inzetten om het leven van kinderen beter te maken.

Met Het Herome Prinsessenbal willen wij kinderen op jonge leeftijd bewust maken van de problemen van andere kinderen en maatschappelijke betrokkenheid op jonge leeftijd stimuleren. Wij betrekken de kinderen in de maanden voor Het Herome Prinsessenbal bij het ophalen van het geld voor het goede doel. De grote finale en het bedrag dat wij bij elkaar hebben kunnen brengen voor het goede doel vieren wij op 18 december door middel van Het Herome Prinsessenbal.

Om kans te maken op een koninklijke uitnodiging voor Het Herome Prinsessenbal op 18 december 2016 in het Amstel Hotel in Amsterdam moet het formulier ingevuld worden op de actiepagina hetprinsessenbal.nl. Onderdeel hiervan is het schrijven van een troonrede waarin meisjes in maximaal 100 woorden uitleggen wat zij zouden doen als zij prinses of koningin van Nederland zouden zijn om het leven van kinderen beter te maken. Graag willen wij weten wat hun droom is voor kinderen in ons land.
Het Herome Prinsessenbal is een middag met een gevuld programma in koninklijke sferen. Compleet met een luxe high tea, prachtig gedekte tafel, witte barok prinsessenstoelen en mooie prinsessenjurken. De setting is geïnspireerd op de balkonscène tijdens de kroning waar de prinsessen verschenen in gele jurken. De middag wordt begeleid door hofdames en lakeien. Ook zijn er optredens van verschillende artiesten om de 100 prinsessen te vermaken.

Actiemechanisme
Via instore communicatie, online communicatie, social media en PR worden de kinderen en familie geattendeerd op de actie en verwezen naar de actiepagina. Hier kan het formulier ingevuld worden. Om de actie in de winkel een extra boost en attentie te geven is een pop ‘Prinses Amira’ ontwikkeld. De pop ‘draagt’ de folders met informatie en kinderen kunnen met haar op de foto.