Over Herome

Over Herome

Herome is al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van hand- en  nagelverzorging. Oprichtster, Margreet van Roemburg, ontdekte tijdens haar vakantie in  Engeland een middel om van haar eeuwige kwaal: slappe nagels, af te komen. Over deze  ontdekking was zij zo enthousiast dat zij besloot dit product verder te ontwikkelen: de  Herome nagelverharder was geboren.  

In 1982 is de nagelverharder in Nederland op de markt gebracht wat het begin was van  Herome Cosmetics. Nu is Herome marktleider in Nederland op het gebied van  natuurlijke nagelverzorging. Tegenwoordig is Herome Cosmetics niet alleen een merk voor  hand- en nagelverzorging, maar bieden we ook voetverzorging en oog make-up aan.  

Aanpak van Herome 

Bij Herome verkopen we geen loze praatjes, maar goede producten waarvan de werking is  aangetoond. Eerst concentreerden wij ons op de verzorging van handen en nagels, maar  snel zagen wij dat er ook kansen lagen wat betreft de verzorging van voeten en ogen. Door degelijk en uitgebreid productonderzoek, zorgen wij ervoor dat wij onze beloftes  waarmaken. Al onze producten zijn 100% dierproefvrij en bevatten geen dierlijke producten.

Herome Cosmetics produceert zelf 

Herome Cosmetics is één van de weinige zelfstandige Nederlandse producenten van  cosmetica. Alle producten worden ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd vanuit onze  hoofdvestiging in Almere. De producten vinden vervolgens hun weg naar de eindgebruiker  in het binnen- en buitenland via groothandels, drogisterijen, parfumerieën en  schoonheidssalons. Onze producten zijn ook online te vinden via onze eigen webshop.  

Benieuwd waar onze producten bij jou in de buurt te koop zijn? Neem een kijkje bij onze  verkooppunten. Vergeet ook niet om ons te volgen op verschillende social media kanalen  zoals Youtube, Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van al onze acties,  producten en gebruikstips. Of neem een kijkje bij onze tips en advies omtrent  nagelverzorging, handverzorging, oogverzorging, voetverzorging , wenkbrauw make-up en  oog make-up

Werken bij Herome Cosmetics 

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Wij staan altijd open voor nieuw talent. Bekijk al onze huidige vacatures.