Nail Essentials Set Droge en Geribbelde Nagels

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

 9.95

Add to Wishlist

Heb jij last van droge, geribbelde nagels? Deze Nail Essentials zorgt voor egale, flexibele nagels.

  • Goede producten waarvan de werking is aangetoond
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen
  • Degelijk onderzoek en waarmaken wat je met je producten belooft

Beschrijving

Je stoot je nagels en KRAK je nagel breekt af… En hoe vervelend is het als nagellak niet mooi blijft zitten door de ribbels in je nagels? Deze Nail Essentials set laat doffe en droge nagels weer stralen!

Voor elk nagelprobleem de perfecte oplossing! Met de Herôme Nail Essentials sets heb jij binnen een handomdraai weer sterke, mooie nagels. Deze mini’s zijn ideaal om kennis te maken met de Herôme verzorgingsproducten.

Gebruiksaanwijzing:
Stap 1: NOURISHING NAIL OIL
De Herôme Nourishing Nail Oil is een kuur tegen breken en bladderen van droge nagels. Deze olie met amandel- en citroenolie herstelt de conditie van zeer droge, breekbare nagels en nagelriemen.
Reinig de nagels met Herôme Caring Nail Polish Remover. Masseer de olie bij voorkeur ’s avonds in op nagels en nagelriemen, in een kuur van 14 dagen. De olie is tevens geschikt voor droge teennagels.
Stap 2: SUPER SHINE
Deze vijl geeft een prachtige, duurzame glans, zonder dat de nagels gelakt hoeven worden. De Herôme Super Shine maakt het nageloppervlak glad en egaal.
Daarnaast stimuleert deze vijl de doorbloeding van de nagels, waardoor nagels beter groeien.
Vijl met de blauwe zijde van de vijl over de nagelplaat om onregelmatigheden en verkleuringen te verwijderen. Gebruik deze stap maximaal één keer per maand. Vijl vervolgens met de witte zijde van de vijl over de nagelplaat om dode huidcellen te verwijderen.
Stap 3: RIDGE FILLING BASE COAT
De Herôme Ridge Filling Base Coat vult ribbels op, egaliseert de nagelplaat en beschermt tegen verkleuring. Deze stevige Base Coat zorgt tevens voor een lange en sterke hechting van uw kleurlak.
Gebruik de Base Coat na de kuur van de Nourishing Nail Oil. Breng de Base Coat aan op de gehele nagel. Laat de lak een aantal minuten drogen voordat u de volgende lak aanbrengt.

Inhoud:
Ridge Filling Base Coat 4ml
Super Shine XS
Nourishing Nail Oil 4ml

Extra informatie

Gewicht 0.80 kg
Afmetingen 6.7 × 3 × 10 cm
EAN

1 beoordeling voor Nail Essentials Set Droge en Geribbelde Nagels

  1. Waardering 5 uit 5

    careaboutnailsblog

    Ontzettend mooi verpakt! De producten zijn travel size maar zeker niet klein! De oil ruikt lekker naar citroen, heerlijk!! Erg blij met de set

Een beoordeling toevoegen