Caring Nail Polish Remover 30 Pads

 5.60

Toevoegen aan Wishlist

Reinig je nagels onderweg eenvoudig met de Herôme Caring Nail Polish Remover Pads. Veel removers zijn agressief en verslechten de conditie van je nagels. Met de Herôme Caring Nail Polish Remover Pads creëer je snel diep gereinigde nagels op milde wijze!

  • Product doet wat het beloofd
  • Werkzaamheid onderzocht en bewezen
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen

Beschrijving

Reinig je nagels onderweg eenvoudig met de Herôme Caring Nail Polish Remover Pads. Veel removers zijn agressief en verslechten de conditie van je nagels. Deze agressieve en vaak goedkope removers doen de rest van de verzorging van de nagels te niet. Doordat deze removers onder andere vocht uit je nagels onttrekken is bijvoorbeeld de kans op splijtende nagels vele malen groter. Met de Herôme Caring Nail Polish Remover Pads creëer je snel diep gereinigde nagels op milde wijze! De toegevoegde Lanoline voorkomt uitdroging en geeft de nagels een mooie glans. De Herôme Caring Nail Polish Remover is effectief en de geur is bijzonder aangenaam. De Herôme Caring Nail Polish Remover Pads zijn acetonvrij, waardoor uw nagels niet uitdrogen.

Herôme Caring Nail Polish Remover Pads

  • Acetonvrij, waardoor ook geschikt voor kunstnagels
  • Voorkomt uitdroging van de nagels
  • Zeer mild (ook qua geur) en zacht van samenstelling
  • Verbetert de veerkracht en verzorgt de nagels
  • In handige meeneemverpakking

Tip

Wrijf de wattenschijf altijd van de nagelriem af. Op deze manier wordt voorkomen dat er nagellak onder de nagelriemen vloeit.

Aanbevolen in combinatie met

Om eenvoudig en snel lakfouten te corrigeren kies je voor de Herôme Corrector pen.

Ook interessant

Leg de pads in je auto en handtas zodat je nooit meer met afgebladderde nagels ergens hoeft te verschijnen. Leg hier onze sneldrogende Herôme Natural Nail Whitener bij en binnen 1 minuut ben je voorzien van stralende nagels!

Extra informatie

Gewicht 0,043 kg
Afmetingen 50 × 40 × 50 cm
EAN

8711661005670

Inhoud

30

Eenheid

pads