Zó maak je je nagels kerst ready

Zó maak je je nagels kerst ready

Zó maak je je nagels kerst ready

Met Kerst wil je shinen in een mooie outfit en classy high heels. Een mooie manicure is de finishing touch. Maar begin daarmee op tijd, het duurt namelijk even voordat je nagelconditie is verbeterd. Vier tips om de feestdagen met mooie, sterke nagels in te gaan.

Techniek is alles

Voordat je enthousiast met een vijl in de weer gaat, is het belangrijk om te weten hóe je moet vijlen. Doe je dat met een zagende beweging, dan scheuren je nagelplaten en kunnen vuil en water je nagels binnendringen. Met Herome’s Glass Nail File zijn deze zagende bewegingen niet mogelijk. Je vijlt je nagels dus altijd op de juiste manier waardoor je nagels ongestoord kunnen groeien.

Glass Nail File Large
Glass Nail File Large

Feed me

Om de conditie van je nagels te verbeteren is het belangrijk dat je ze voedt. Handig hulpje hierbij is de Nourishing Nail Oil. Deze voedende nagelolie kruipt onder de nagelriemen naar de nagelwortel en herstelt je nagels van binnenuit. Een inside job dus, die harde nagels buigzaam maakt en splijtende nagels voorkomt. Na twee weken heb je zichtbaar resultaat, dus get started.
Nourishing Nail Oil

Krachtpatser

Soms moet je vertrouwen op de golden oldies, zoals Herome Nail Hardener. Deze nagelverharder is al veertig jaar een bestseller, en dat is niet voor niets. Zwakke, broze nagels worden door dit wondergoedje in 31 dagen omgetoverd tot ijzersterke nagels.

Nail Hardener Strong

Nail Hardener Strong

Superserum

Gezonde nagelriemen stimuleren de nagelgroei en zorgen voor lange en gezonde nagels. Om je nagelriemen een fijne boost te geven, gebruik je de Cuticle Night Repair Wonderpen. Dit verzorgende serum is alles waar je nagelriemen naar snakken: het hydrateert, verzorgt en kalmeert ze. Je hebt binnen een week resultaat.
Cuticle Night Repair Wonderpen

Tip: alle producten vind je terug in onze Athletic Nails Set.

Athletic Nail Set

Heb jij de x-mas vibe nu helemaal te pakken? Dit zijn de leukste cadeaus onder de kerstboom.

Voor meer tips en persoonlijk advies over nagelverzorging ga je naar onze socials: @heromecosmetics of Herome Cosmetics Benelux.