Win een reis naar Mallorca
Win een reis naar Mallorca

Win een reis naar Mallorca

Maak dit jaar met ieder product dat je aankoopt uit onze Eye Care lijn kans op een reis naar het zonnige Palma de Mallorca!  

Wat win je?
Maak kans op een week naar de zon voor twee personen. Herome betaald jullie vliegtickets, de verblijfplaats en geeft jullie ook nog eens €500 zakgeld mee. Jullie zullen overnachten in Palma de Mallorca, wat niet alleen een bruisende stad is met een Spaans temperament, maar ook nog eens aan het strand ligt – Vamos a la playa! Wij zorgen voor een uitgebreide lijst met tips met de absolute must-sees, leukste winkels en restaurants voor een onvergetelijke vakantie. Ook krijgen jullie een heerlijk verzorgingspakket t.w.v. €200,- van Herome mee om de handen, voeten en nagels mee te verzorgen én de ogen + wenkbrauwen mee op te maken. Muy Bueno!

Wat moet je doen?
Stuur een foto van je aankoopbewijs* van jouw Eye Care product naar online@herome.com en plaats een review op herome.com over je ervaring met het product. Je kunt met iedere nieuwe aankoopbon weer meedoen en extra kans maken, zo vaak als je wilt. Op dinsdag 3 januari maken wij de winnaar bekend in onze nieuwsbrief (zorg dus dat je je hier voor inschrijft ?). Meedoen kan van 1 oktober tot en met 31 december.

Bij aankoop van welke producten maak je kans?
Alle producten van onze Eye & Brow care geven je de kans op de te winnen prijs. De deelnemende producten zijn:

– Alle Herome Highlighters
– Alle Herome Brow Gels
– Alle Herome Brow Powders
– Alle Herome Brow Pencils
– De Herome Kohl Liner
– De Herome Lash Balm
– De Herome Gentle Eye Make-up remover en pads
– De Herome Mascara’s
– De Herome Tweezers
– De Herome Duo Brow Brush
– De Herome Duo Pencil Sharpener
– De Herome Brow Stencils

Succes!

Let op: bij inzending van aankoopbewijs doe je automatisch mee met de winactie en ga je akkoord met de algemene voorwaarden.