“We wassen onze handen stuk”

In deze tijden van Corona is het dringende advies om grondig en vaak je handen te wassen. Het veelvuldig wassen en desinfecteren van onze handen vraagt alleen wel om een goede verzorging van onze handen. Juist om de natuurlijke beschermlaag te behouden en bacteriën en virussen te weren.

Bescherm je gezondheid

Om je handen naast beschermen ook intensief te voeden en herstel te ondersteunen, ontwikkelden wij huidverzorgingsproducten voor ieder huidtype. Van S.O.S. herstel crèmes tot hele vettige en basis crèmes. Alles voor jou om je handen te beschermen en te verzorgen.

Hoe vetter hoe beter!

Om uitdroging van water en zeep te voorkomen adviseert het Huidfonds na iedere wasbeurt een vette crème te gebruiken. Daarbij geldt: hoe vetter hoe beter. Met als resultaat het behouden van je barrièrefunctie tegen schadelijke indringers.

Met onze producten hydrateer, bescherm, herstel en versterk je jouw handen na elke wasbeurt. Om deze belangrijke stap niet te vergeten, adviseren wij om een crème naast je zeep te zetten en altijd een crème bij je te dragen. Zodat je altijd en overal je handen kunt verzorgen en hydrateren na het wassen.

Handverzorging

Herôme is al bijna 40 jaar toonaangevend op het gebied van hand- en nagelverzorging en biedt de beste handverzorging voor elk huidtype.

Ben jij benieuwd hoe jij je handen het beste kunt verzorgen en beschermen? Of wil jij weten welke hand care het beste bij jou past? Bekijk dan snel onze handverzorgingslijn.