Verzorging van droge handen tijdens de wintermaanden

Verzorging van droge handen tijdens de wintermaanden

Verzorging van droge handen tijdens de wintermaanden

De winter kan pittige periode zijn, vooral als er veel temperatuurschommelingen zijn en de verwarming binnen staat te loeien. Tegelijkertijd is de winter heerlijk voor buitenactiviteiten en sporten, zoals wandelen door de winterse bossen of schaatsen op de prachtige grachten van Amsterdam. Ook al is de winter een knusse en gezellige tijd, het kan haar tol eisen van onze huid, en dan vooral de huid van onze handen. Koud weer, gecombineerd met droge binnenlucht, kan leiden tot droge en zelfs een gescheurde huid. Maar… als je last hebt van schrale en droge handen, sta je er niet alleen voor!

Hier zijn enkele tips om je droge handen tijdens de wintermaanden te verzorgen:

Regelmatig hydrateren

Het is belangrijk om je handen regelmatig te hydrateren tijdens de winter om droogte te voorkomen. Kies een vette, hydraterende crème die dik en romig is. Breng deze na het wassen op de handen aan of wanneer ze droog aanvoelen. De Herome Cream for Chapped Skin bevat verzorgende en hydraterende ingrediënten, zoals sheaboter, aloë vera, lanoline en vitamine E. Dit maakt de crème dé perfecte aanvulling voor je winterse verzorgingsroutine.

Klovencreme voor herstellen en voorkomen kloven handen, ellebogen

Bescherm je handen

Als je veel tijd buiten in de kou doorbrengt, zorg er dan voor dat je handen beschermd zijn door handschoenen te dragen. En smeer ze eerst even in met een laag hydraterende crème, zoals de 24 Hour Protective Hand Cream.

Handcreme met 24 uur verzorgende werking en verdwijnt niet na handen wassen

Regelmatig scrubben

Door je handen te scrubben, verwijder je dode huidcellen. Hierdoor kun je de verzorgende ingrediënten van je hydraterende crème beter opnemen. Je kunt een zachte scrub gebruiken zoals de Herome One Minute Scrub. Deze scrub is rijk aan vitaminen A, C en E, maakt je handen zijdezacht en ruikt heerlijk!

Vermijd heet water

Heet water kan de huid van haar natuurlijke oliën en vocht ontdoen, dus probeer lauw water te gebruiken bij het wassen van je handen.

Handmasker

Geen tijd om je handen overdag extra te verwennen? De Herome Overnight Hand Mask is hét droomproduct voor jouw handen. Je zult wakker worden met zijdezachte, gehydrateerde en verzorgde handen.

Handmasker gelvorm verrijkt Aloë Vera voor herstellen handhuid en versterken weerstand huid

Door deze tips te volgen, kun je je handen gehydrateerd en gezond houden tijdens de wintermaanden. Onthoud om consistent te zijn in je huidverzorgingsroutine en kies voor hoogwaardige producten om het beste resultaat te bereiken.