#Twinklingnails WIN! een pakket t.w.v. €200,-

HELAAS, DEZE ACTIE IS AFGELOPEN
Niet alleen de decoratie in huis, maar ook je nagels mogen komende weken stralen en glitteren. Herôme Twinkling Nails is een schitterende lak die elke nagellak een feestelijke uitstraling geeft. De lak reflecteert het licht zoals diamanten, vanuit elke hoek. Deze nagellak laat jou stralen tijdens de feestdagen.

Maak kans op een Herôme Holiday pakket t.w.v. €200,-

Deel jouw Twinkling Nails op social media via #Twinklingnails en maak kans op een luxe verzorgingspakket t.w.v. €200,- Zo heb jij de hele winter stralende handen en nagels. De actie loopt tot en met 26 december. Op 27 december maken wij via Facebook en Herome.com de winnaar bekend.

Shine bright like a diamond!

Combineer je Twinkling Nails met één van de mooie Take Away kleuren. Voor de feestdagen hebben wij zes trendkleuren geselecteerd. Deze winter zien we prachtige blauw paarse kleuren op de catwalk, en krijgen we een 70’s feeling van de zilver trend. Ook van legergroen en verleidelijk diep roze kunnen wij geen genoeg krijgen, en natuurlijk mogen klassiek rood en stralend goud niet ontbreken in de kerstselectie.

Breng voor extra lang plezier van de Twinkling Nails een laagje Herôme Protecting Top Coat aan. Deze geeft een schitterende glans en een sterke beschermlaag.

Herôme Twinkling Nails zit in een Take Away flacon 4ml en is verkrijgbaar voor €2,99 per stuk.

Gerelateerde producten

 • Take Away Nail Colour 116

  Take Away Nail Colour 116

  2.99
 • Take Away Nail Colour 194

  Take Away Nail Colour 194

  2.99
 • Take Away Nail Colour 183

  Take Away Nail Colour 182

  2.99
 • Take Away Nail Colour 23

  2.99
 • Take Away Nail Colour 157

  Take Away Nail Colour 157

  2.99
 • Take Away Nail Colour 68

  2.99

Reacties

One response to “#Twinklingnails WIN! een pakket t.w.v. €200,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.