#Twinklingnails WIN! een pakket t.w.v. €200,-

#Twinklingnails WIN! een pakket t.w.v. €200,-

#Twinklingnails WIN! een pakket t.w.v. €200,-

Let op: actie verlopen
Niet alleen de decoratie in huis, maar ook je nagels mogen komende weken stralen en glitteren. Herome Twinkling Nails is een schitterende lak die elke nagellak een feestelijke uitstraling geeft. De lak reflecteert het licht zoals diamanten, vanuit elke hoek. Deze nagellak laat jou stralen tijdens de feestdagen.

Maak kans op een Herome Holiday pakket t.w.v. €200,-

Deel jouw Twinkling Nails op social media via #Twinklingnails en maak kans op een luxe verzorgingspakket t.w.v. €200,- Zo heb jij de hele winter stralende handen en nagels. De actie loopt tot en met 26 december. Op 27 december maken wij via Facebook en Herome.com de winnaar bekend.

Shine bright like a diamond!

Combineer je Twinkling Nails met één van de mooie Take Away kleuren. Voor de feestdagen hebben wij zes trendkleuren geselecteerd. Deze winter zien we prachtige blauw paarse kleuren op de catwalk, en krijgen we een 70’s feeling van de zilver trend. Ook van legergroen en verleidelijk diep roze kunnen wij geen genoeg krijgen, en natuurlijk mogen klassiek rood en stralend goud niet ontbreken in de kerstselectie.

Breng voor extra lang plezier van de Twinkling Nails een laagje Herome Protecting Top Coat aan. Deze geeft een schitterende glans en een sterke beschermlaag.

Herome Twinkling Nails zit in een Take Away flacon 4ml en is verkrijgbaar voor €2,99 per stuk.