Makkelijker wordt het niet: stoppen met nagelbijten dankzij de Bye Bite

Makkelijker wordt het niet: stoppen met nagelbijten dankzij de Bye Bite

Makkelijker wordt het niet: stoppen met nagelbijten dankzij de Bye Bite

Probeer je te stoppen met nagelbijten, maar lukt het niet? Of denk je er niet eens aan om te stoppen? Denk dan maar nog eens na… Het is tijd voor jouw nieuwste goede voornemens, want er zijn genoeg redenen waarom jij het beste die nagels met rust kunt laten. Althans, met jouw tanden dan. Een aantal goede voornemens die jij kunt bereiken door te stoppen met nagelbijten coming up.

1. Sterkere nagels

Nagels worden niet alleen korter en onregelmatig door nagelbijten, ze kunnen ook zwakker worden. Doordat ze constant in contact komen met vocht – dat van jouw mond, dus – worden ze zwakker. Laat je die nagels lekker met rust? Dan heb jij straks dus een grote kans op veel sterkere nagels. (Wil je ze nog een extra handje helpen? Gebruik dan de Nail Hardener van Herome, die werkt wonderen voor zwakke nagels)

Herôme nagelverharders

2. Mooie, verzorgde handen

Zoals hierboven vermeld, kan het constant bevochtigen van jouw nagels met nagelbijten zorgen voor zwakkere nagels. Maar waar het ook voor kan zorgen, is eczeem. Dat is vervelend én ziet er onrustig uit. Daarnaast kan je last krijgen van ingroei door kort afgebeten nagels of andere wondjes. Daar heb je toch geen zin in? Pak lekker een handcrème en verzorg die handen, zoals ze verdienen.

Beschermen,verzorgen en herstellen kloven voor zachte handen

3. Een beter gebit én een frissere adem

Yep, deze klinkt wellicht niet logisch, maar hij hoort toch echt in het rijtje. Nagelbijten kan slecht zijn voor jouw tanden én jouw adem. Het kost jouw gebit behoorlijk wat kracht om constant die nagels korter en korter te bijten, wat kan zorgen voor slijtage. En hoe het zit met die slechte adem? Nou, onder jouw nagels zitten talloze bacteriën die met nagelbijten in jouw mond terechtkomen. Deze bacteriën kunnen zorgen voor een slechtere adem. En dat is geen pretje.

Bye Bite

Dus… Overtuigd om te gaan werken aan die goede voornemens? Met Bye Bite wordt het je een stuk makkelijker gemaakt. Lak jouw nagels met een enkel laagje Bye Bite, en geloof ons, jij wilt die nagels er niet meer afbijten. Beter voor je nagels, je handen, je gebit én je adem. Dat noemen we nou echt een win-win.