Voor elke vrouw de perfecte wenkbrauw

Voor elke vrouw de perfecte wenkbrauw

Voor elke vrouw de perfecte wenkbrauw

Er wordt gezegd dat oogcontact veel intiemer en indrukwekkender is dan bijvoorbeeld praten… hoogste tijd om meer aandacht aan je wenkbrauwen en ogen te geven. Creëer nu zelf snel en gemakkelijk sprekende ogen en wonderlijke wenkbrauwen!

Wenkbrauwen modelleren

De eerste oogopslag zegt alles! Herome Cosmetics heeft een Eye Care lijn ontwikkeld met producten om in een handomdraai een stralende eerste indruk te maken. Hiermee wordt epileren, bijtekenen en shapen een stuk makkelijker. 

Wenkbrauw kleuren

Dé wenkbrauwtrend van 2018 is heel makkelijk! Niet meer naar de salon… gewoon thuis de perfecte wenkbrauw creëren met de Eye Compact Powder en Brow Pencil! Ga jij voor een natuurlijke of juist een opvallende look met wilderige wenkbrauwen?

Mooie lange wimpers

Laat je wimpers wapperen, steel de show! De Brilliant Mascara zorgt niet alleen voor volume maar ook voor wimperverlenging. Daar gaan jouw wenkbrauwen toch ook van omhoog staan?

Met de Herome Eye Care lijn creëer je voor elke wenkbrauw de gewenste look, waar je ook bent. Ben jij benieuwd geworden naar de Eye Care producten? Bekijk de producten in de webshop.