Party on met de mooiste feestnagels

Party on met de mooiste feestnagels

Party on met de mooiste feestnagels

Je hebt je haren in de krul, een shiny jurk of chique jumpsuit uit de kast getrokken en uiteraard zijn ook jouw nagels on fleek tijdens de feestdagen. Dit zijn de mooiste manicures van nu.

Colour me French

De klassieke french manicure kun je heel makkelijk een kleurrijke, feestelijke twist geven. Het enige wat je daarvoor nodig hebt zijn nail stencils en een kleur naar keuze. First things first: eerst maak je je nagels schoon met een verzorgende nagellakremover. Met een base coat geef je je nagels daarna een mooie roze tint. Dan is het tijd voor het echte werk: plak de nail stencils op de plaats waar de witte rand van je nagel begint. Als pièce de resistance lak je tot slot je nagels in een fijn, winters kleurtje, bijvoorbeeld mosgroen of bordeauxrood. Hieronder een prachtige manicure door Overglowedit.

All that glitter

Kerst zonder glitters is als een kerstboom zonder lichtjes. Om oogverblindende sparkling nagels te krijgen heb je alleen Herome’s Twinkling Nails nodig en een kleur naar keuze. Eerst ontvet je je nagels met een verzorgende nagellak remover (hierdoor blijft de lak langer zitten, thank us later). Dan volgen de base coat – even laten drogen – en het kleurtje. Pas dan breng je de subtiele glitterlak van Twinkling Nails aan, voor een mooi en feestelijk effect.

Twinkling Nails set, €7,50

Trendy nude

Cool, classy en smart: met nude nagels kun je alle kanten op, ook als het feest is. Een matte lak en een nude nagellak is alles wat je nodig hebt. Na het ontvetten van je nagels met nagellak remover  en het aanbrengen van de basecoat kun je losgaan. Ga je voor een french manicure, dan breng je de matte nagellak aan over de nude nagellak op je nagelrand. Maar je kunt ook vol gas gaan en de matte nagellak over het nude laagje op de gehele nagels aanbrengen. Tip: alleen de ringvinger mat lakken geeft je een edgy en verrassende look.

Blikvanger

Het ombré effect is niet alleen fantastisch in je haren, ook op je nagels is het een blikvanger. Met een sponsje en twee nagellakkleuren naar keuze kun je je uitleven. Na het reinigen van je nagels en het aanbrengen van de base coat lak je eerst je nagels in de lichtste kleur. Even geduld hebben en goed laten drogen, en breng dan beide kleuren aan op het sponsje. Dep vervolgens het sponsje op de nagels. Kijk voor meer tips en inspiratie op Instagram: @lightslacquer

Verrassend klassiek

Rood doet het altijd goed met Kerst, dus óók in je nailart. Met twee kleuren rode nagellak kun je perfect uit de voeten. Zorg voor een goede reiniging van je nagels en vergeet de basecoat niet. Lak dan je nagels met de donkerste kleur rood, maar sla alleen de ringvinger over. Deze lak je met de andere kleur rood. Klassiek, maar toch uniek en feestelijk.

Take Away Nail Colour 32, €3,99

Take Away Colour 27, €3,99