Onafhankelijk onderzoek toont aan; Herome Direct Desinfect doodt bacteriën en ziekteverwekkers

Onafhankelijk onderzoek toont aan; Herome Direct Desinfect doodt bacteriën en ziekteverwekkers

Onafhankelijk onderzoek toont aan; Herome Direct Desinfect doodt bacteriën en ziekteverwekkers

We zaten weer aan de tv gekluisterd terwijl Mark de woorden uitsprak; lockdown…De corona besmettingen lopen weer hard op. Het is daarom weer heel belangrijk om je handen goed te reinigen en te desinfecteren. Een desinfecterende handgel is dus écht een must! Maar hoe herken je een goede handgel? Goede vraag! Wij gaan deze voor je beantwoorden.

Waarom een desinfecterende handgel gebruiken?

Naast goede bacteriën zijn er ook een hoop bacteriën en virussen die slecht zijn voor onze gezondheid. Soms zelf dodelijk. Ze komen binnen via de neus en mond. Hierdoor vinden ze hun weg naar de longen en de bloedbaan. Geen goed nieuws dus! Onbewust spelen we zelf een hele grote rol in dit besmettingsproces. De bacteriën en virussen bevinden zich op de handen. En bedenk maar eens hoevaak je aan je gezicht zit…besmettingsgevaar ligt dus op de loer.

Om deze besmetting te voorkomen is naast handen wassen, een desinfecterende gel onmisbaar. Onze Herome Direct Desinfect doodt de schadelijke bacteriën & virussen en laat de goede op je handen achter. Een win-win situatie voor je gezondheid.


Een goede handgel herkennen

Om jouw veiligheid en gezondheid te waarborgen hebben wij een nieuw, medisch onderzoek laten uitvoeren. Het onderzoek is uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium. Uit de resultaten van dit medische test onderzoek is bewezen aangetoond dat de Herome Direct Desinfect virussen en bacteriën afdoodt. In deze link kan je het gehele rapport terugvinden. Houd onze website in de gaten, want binnenkort gaan we het gehele rapport toelichten!

Hieronder ook nog een video met meer informatie over het herkennen van een kwalitatieve handgel.


Vergeet je handcrème niet

En nog als laatste; vergeet je handen niet in te smeren! Door het vele handen wassen en desinfecteren, droogt de huid extreem uit. Hierdoor kan de huid uiteindelijk breken…er ontstaan kloven. De huid wordt kwetsbaar voor schadelijke indringers. En dat wil je niet! Hydrateer je huid daarom met een vette crème. Bekijk ons volledige assortiment op herome.com