New & improved

New & improved

New & improved

Alles wat je nodig hebt voor perfecte nagels vind je op Herome.com. Om jouw online bezoek nog fijner en makkelijker te maken, is de site helemaal vernieuwd. En no worries, alle all time favorites vind je daar nog steeds. Denk bijvoorbeeld aan de Nail Hardener, een lak die ervoor zorgt dat zwakke nagels niet afbreken. Daarnaast geeft het jouw nagels een mooie glans en helpt het om ze langer te laten groeien. Ook de oersterke Glass Nail Vile ontbreekt niet op de site. Met de speciale structuur van deze vijl voorkom je haakjes en scheurende nagels. Ook worden de nagelplaten goed afgesloten, waardoor vuil niet meer je nagels kan binnendringen.

 

De Nourishing Nail Oil – een vertroetelolie die de conditie van de nagels van binnenuit herstelt – blijft ook een evergreen in het assortiment. Dat geldt natuurlijk ook voor de Hand Cream Daily Protection, die je handen zacht en soepel maakt en dankzij de UV-A en UV-B filters je huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering. De Cuticle Night Repair Wonderpen is ook een bestseller op de site. Dit wonderserum dat verrijkt is met jojoba- en amandelolie kalmeert en voedt geïrriteerde nagelriemen.

 

Op de gloednieuwe site kun je terecht met al je prangende vragen over je nagel- en handverzorging. Om deze lancering te vieren krijg je als trouwe bezoeker een fijne korting bij de eerste aankoop. Voer de code #NEWWEBSITE in aan het einde van je bestelling om 20% korting te scoren bij besteding vanaf 30 euro. Let op: de actiecode is geldig t/m 12 december.