Nieuw seizoen, nieuwe kleuren
Nieuw seizoen, nieuwe kleuren

Nieuw seizoen, nieuwe kleuren

Een nieuw seizoen schreeuwt om een mode-update. Dit is de spring/ summer 2020 colourguide voor op je nagels.

Lekker kleurtje gepakt

De lente- en zomerkleuren van 2020 worden de ‘moderne kleurklassiekers’ genoemd. Volgens het Pantone Color Institute zagen we op de internationale catwalks erfgoed en traditie, gemixt met een kleurrijke en jeugdige update. Dit zijn de 5 Take Away Nail Colours die het beste passen bij het open schoenen seizoen.

Faded Denim: komt voor in de collecties van grote modehuizen als Sportmax, Salvatore Ferragamo en Bottega Veneta. Deze neutrale tint kun je goed combineren met andere kleuren blauw, maar kun je ook stylen met roze, geel, groen en oranje.
Take Away Nail Colour 148
Herôme Take Away Nail Colour nummer 148

Pistachio Green: vorig jaar was groen ook al een trendkleur, maar dit seizoen gaan we voor een zachtere variant. Op de catwalk zagen we deze kleur in zwierige jurkjes of als turtleneck onder een metallic slipdress.
Take Away Nail Colour 56
Herôme Take Away Nail Colour nummer 56

Blossom: Deze zachte, vrouwelijke tint wordt ook wel babyroze genoemd en is perfect te combineren met andere roze-tinten. Het werd gezien op de catwalks van onder andere Pyer Moss en Salvatore Ferragamo.
Take Away Nail Colour 97
Herôme Take Away Nail Colour nummer 97

Coral Pink: Koraal is ook dit jaar weer on trend, maar dan in een lichtere vorm. Deze kleur voelt als een warme omhelzing en combineer je met lichtroze en okergeel. Trendsetter Gucci schuwde de kleur niet op de catwalk.
Take Away Nail Colour 96
Herôme Take Away Nail Colour nummer 96

Biscay Green: Deze koele, verfrissende aquatint gaat mooi samen met roze, wit en blauw. Ook andere aquatinten waren te zien bij modehuizen als Louis Vuitton, Roland Mouret en JW Anderson.
Take Away Nail Colour 177
Herôme Take Away Nail Colour nummer 177

Perfect manicure

Voordat je aan de slag gaat met de nieuwste trendkleuren, is het belangrijk te beginnen bij de basis.

  • Vijl je nagels in vorm. Let op dat je niet de zaagbeweging maakt. Met de Glass Nail File Travelsize kun je slechts één kant op vijlen, waardoor je schade aan je nagels voorkomt.
  • Met de Ridge Filling Base Coat vul je oneffenheden op je nagelplaat, met als resultaat een glad en strak nageloppervlak. Daarnaast voorkomt het verkleurde nagels.
  • De Protecting Top Coat beschermt je laklaag tegen krassen, stoten en afbladderen. Bovendien geeft het je kleur extra glans.